Eladó 100 nm-es ház Monor

company_logo

92 900 000

Ft

929 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Szintek száma:
1

Kert mérete:
897  m2

Méret:
100 m²

Leírás

Kivételes lehetőség Monoron! Eladó felújított családi ház két generációnak is!

Monor központ közeli, csendes részén kínáljuk eladásra ezt a gyönyörűen felújított, 100 nm-es főépületet és 30 nm-es lakható kisházat, amely egy 879 nm-es telken helyezkedik el. Ez az ingatlan tökéletes választás lehet mindazok számára, akik egy kényelmes, jól karbantartott otthont keresnek, vagy két generáció számára külön lakóteret szeretnének biztosítani.

A tégla építésű főépület néhány évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át, így az új tulajdonosok gondtalanul élvezhetik a modern otthon minden előnyét. A főépületben két tágas szoba, egy félszoba, egy napfényes konyha étkezővel, előszoba, valamint egy fürdőszoba WC-vel található. A melléképületek is sok lehetőséget rejtenek magukban, beleértve az állattartásra alkalmas épületeket és egy épített kemencét, amely ideális családi vagy baráti összejövetelekhez.

A különálló lakható kisház egy szobával, konyhával és fürdőszobával rendelkezik, így tökéletesen alkalmas egy nagyobb gyermek önálló lakhatására, vagy akár egy vendégházként is használható.

Az otthon melegéről modern gáz-cirkó fűtés gondoskodik, míg a nyári hűvösről klímaberendezés biztosít kellemes hőmérsékletet. A kisházban elektromos fűtés található, amely energiatakarékos megoldást nyújt. Az udvar kényelmét és szépségét automata öntözőrendszer garantálja, a bejárás kényelmét pedig motoros kapu biztosítja.

Ez az ingatlan ideális választás lehet két generáció együttéléséhez, vagy azoknak, akik szeretnének egy nagyobb gyermeket önállóan elhelyezni anélkül, hogy elhagyná a családi fészket.

Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget! Vedd fel velem a kapcsolatot még ma, hogy személyesen is megtekinthesd ezt a gyönyörű otthont, amely hamarosan a tiéd lehet! Ha nem áll rendelkezésedre a teljes vételár, kollégáim segítenek a legkedvezőbb OTP hitel konstrukciók és akár babaváró hitel ügyintézésében is. Akár hétvégén is megtekinthető az ingatlan, hívj bizalommal, és váltsd valóra álmaid otthonát!

Hirdetés azonosító: 149814821

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 9 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn