Egyedi ajánlat!

Eladásra kínálok hatalmas zárt kerti ingatlant egy 57nm-es házzal.

company_logo

20 900 000

Ft

10 524 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 14:35
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
1986 m²

Villany:
nincs

Víz:
nincs

Gáz:
nincs

Csatorna:
nincs

Leírás

Az Openhouse Monor Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167336 hivatkozási számú monori zárt kert. Monor csendes részén a Strázsahegy lábánál eladásra kínálok egy 1986nm-es telken lévő 57nm-es hangulatos családi házat. Falazata tégla, amin 10cm-es szigetelést kapott. Meleg vízről bojler gondoskodik míg a fűtés központi egységről, fával történik.

Zártkert, művelési ág alá tartozik, kert ként nyilvántartott.

A házhoz tartozik egy nagyon meleg hangulatú amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, fürdőszoba, WC és egy kamra. Az udvaron megtalálható egy nagy szaletli, ami tökéletesen alkalmas lehet akár két kocsi beállására is. A telekhez tartozik még egy melléképület is, ami alkalmas tárolónak vagy akár egy kisebb irodának is. A telek kiváló adottságai miatt alkalmas kertészkedésre, szőlőültetésre, gyümölcstermelésre, illetve gyümölcsfák is megtalálhatóak rajta.

Monor külső részén helyezkedik el az ingatlan mégis a jó közlekedésnek köszönhetően autóval 3-4 perc alatt Monor belvárosába lehet érni, illetve a 4-es autó útnak köszönhetően Budapesttől is mindössze 13 percre van.

Ha felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal és tekintsük meg együtt új álom otthonát! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó monori zárt kert, vagy bármely más zárt kert és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #167336Az Openhouse Monor Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A zárt kert vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Referencia szám: 167336-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145930765

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn