Dupla komfortos családi ház

74 900 000

Ft

576 154 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
130 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Házszám:
32

Kert mérete:
686  m2

Félszobák száma:
2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Riasztó

Leírás

Eladó Szigethalmon, Erdő utcában egy 65nm alapterületű, tetőtér beépítéses, szuterénnel (pincével), dupla garázzsal és műhellyel rendelkező ház. Kiválóan alkalmas összeköltözőknek, vagy külön költözőknek is.
Az ingatlan 1994-ben épült, B30-as téglából. A tető Bramac betoncseréppel fedett, jelenleg is kifogástalan állapotú. Az ingatlan duplakomfortos, jelenleg két külön lakótérre osztva, külön bejárattal, de belül bontás nélkül bármikor egybenyitható.
A kisebb lakrész kb 45nm-es. A bejáraton belépve a folyosóról balra nyílik a szoba, amiben található egy nagy, beépített tükrös tolóajtós gardróbszekrény. A szoba laminált padlóval burkolt. A folyosó végéből nyílik a konyha, amiben kényelmesen elfér az étkező is. A folyosóról jobbra nyílik a fürdőszoba, illetve a WC is, külön helyiségben. A burkolat kerámia járólap. A bejárat mellett található a pincelejáró, ahonnan a gépészthez érkezünk, ez a helység 14nm. Itt található a gázkazán, gázbojler illetve vegyes tüzelésű kazán. Innen juthatunk be a 22nm-es szuterénbe, ami vízzel, villannyal van ellátva. Jelenleg edzőteremként van használatban, de kiválóan alkalmas akár egy induló vállalkozás szinterének, vagy kis ráfordítással még egy szobává alakítható.
A nagyobb lakrész kb 85nm. A ház és a garázs között áthaladva érkezünk meg a nagyobb lakrészhez tartozó 24nm-es fedett teraszhoz. Elhelyezkedésének köszönhetően már dél előtt süti a nap, egészen késő délutánig. Nagyságának köszönhetően kényelmesen elfér benne asztal székekkel, kanapé, és konnektor is van. A terasz rendelkezik egy szép, ablakos ponyvával is, így akár télikertként is funkcionálhat. A bejáraton belépve egy tágas, három ablakos helyiségbe érkezünk, ami magában foglalja az előszobát, konyhát és az étkezőt is. Innen indul a lépcső az emeletre. A felső szintre érve a nappaliba érkezünk. A burkolata laminált padló, a tető lambériával fedett. A tágas nappaliból nyílik a gipszkartonnal leválasztott félszoba méretű hálószoba, amihez 4nm gardrób is tartozik tükrös tolóajtóval leválasztva. A hálószobán szintén tolóajtó van. A nappaliból juthatunk el a kádas fürdőszobába is, amiben a WC is található. A nagy szoba kb 20nm, rendkívül világos, mivel három ablaka is van.
A fűtés jelenleg gázkazánról üzemel, aluminium radiátorokkal, illetve a kisebb lakrészben egy, a nagyobb lakrészben két db klíma került kiépítésre. Alternatívaként van lehetőség fatüzelésre is. A víz illetve a fűtés csövek rézcsövek, amik a falban futnak, így csövek a falon kívül sehol sem találhatóak házban.
A házon festett fa nyílászárók vannak és Velux tetőtéri ablakok, mozgásérzékelő riasztóval szerelt, illetve kaputelefon az alsó és a felső szinten is. A házban 3x16A villany van bevezetve.
Az ingatlanhoz tartozó garázs 58nm, téglából épült. Két részre van osztva. Az utcafront felől két ajtóval, 36nm-en két autó beállására van lehetőség. A további 22nm-en fallal, ajtóval elválasztva ablakos műhely található, kijárattal a hátsó kert felé.
A ház sarok telken helyezkedik el, így akár még egy bejárat is nyitható rajta. A telek felosztását tekintve az első lakrészhez kisebb, a hátsó lakrészhez nagyobb kert tartozik. Utóbbiban található fúrt kút, így a locsolás egész évben biztosított. A kert gondozott, sövénnyel, komposztálóval, rengeteg virággal és bokorral színezett.
A közlekedés kiváló, a HÉV 8 perc gyalogútra található. A ház nem főútvonalon van, mégis minden megtalálható a közelben: iskola, kis bolt, dohánybolt, piac, posta, rendelő.
Ár: 74.900.000FT
Ingatlanosok kérjük NE keressenek!!!!!!!
Elérhetőségeink:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145337172

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn