Dunavarsányban családbarát napelemrendszeres ikerházfél eladó

company_logo

56 500 000

Ft

773 973 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
6

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2024

Szintek száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 6 hónapon belül

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
332  m2

Méret:
73 m²

Leírás

A ház belsőudvari 644 nm-es összközműves telken, a Két Ingatlan Fedett Kocsibeállóval és 6 nm-es fedett terasszal kerül megépítésre. Az első Otthon rendkívül családbarát elrendezésű, napfényes, energiatakarékos. Belső elrendezés előszoba, fürdőszoba, wc, 2 tágas szoba, hatalmas fényes nappali+ amerikai konyha, előtér, háztartási helyiség, és közlekedő több információ az alaprajzon vagy személyesen.
Nagyon szuper kis elosztású ingatlan amelyhez egy szép fedett terasz is társul. Főfalai téglából épül, tetőszerkezetének fedése a Terrán betoncserepével már megvalósítva és anyagában színezett alu csatornarendszerrel lesz szerelve. ( 25 év garancia). Szigetelő rendszere kívülről 15 cm-es vastagságú, padlóban lépésálló 10 cm-es rendszer, míg a mennyezetszigetelés ásványgyapotból 25 cm-es vastaqsággal kerül kiépítésre, homlokzata a legmodernebb nemes vakolattal lesz színezve, amely csapvízzel tisztára mosható a későbbiekben. Tehát energetikailag a későbbi 0-ás Ház megvalósíthatóságához is megfelelő alapokkal rendelkezik a ház. Önálló közművekkel, tehát saját mérőórákkal felszerelt, áramellátottsága 3X16 amper. Napelemrendszerrel kerül eladásra erről szóban tájékoztatást tudok adni.
Műszaki adatok.: A lakóépület főfalai alatt egy sor zsalukő kézikeverésű betonnal kitöltve simított lábazattal 10 cm hőszigeteléssel. A fő falak Ytong téglából Épültek. Fűtése központi, fűtés gáz cirkóval. A nyílászáró : 3 rétegű 6 kamrás rendszer, Német technológiájú termék.
Fűtési rendszere a teljes lakótérben kondenzációs gázkazánnal történik padlófűtéssel Riasztó és mozgásérzékelőinek a bekábelezése megtörténik. Belső ajtók gyárilag színezett kivitelben, meghatározott árban választhatóak.
A hideg burkolatok 6000 ft/nm-es a meleg burkolatok 5000.- Ft-os nm áron választhatóak, a laminált padlók 4000 ft-os határig az ajtók 55000/db áron választhatók.
Természetesen ha mást szeretne a kedves Vevő az is megoldható értékegyeztetéssel. A telkek utcafronti kerítései fa berakással készülnek, az oldalsó és hátsó udvarrészek dróthálóval vannak elválasztva.
Az ÁR Kulcsrakész Állapotra Vonatkozik! Az ingatlan megközelíthetősége Budapest felől az M51-en kb 20 perc alatt.
Az ingatlan birtokba adása : 2024.12.31-től! Állami támogatások, kamattámogatott hitelek, illetékmentesség, babaváró, Csok feltételeinek megfelelő ikerlakások.
NE késlekedjen keressen bátran, nézzük meg és foglaljuk le minél hamarabb a hét bármelyik napján elérhető vagyok kivéve vasárnap. Hitellel, értékbecsléssel, ügyvéddel kapcsolatban is állok rendelkezésére, keressenek bizalommal, mert szívvel lélekkel dolgozom az emberekért.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149694069

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 6 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn