Dunaparti Vintage Házikó

46 500 000

Ft

1 010 870 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
46 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Utcán

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
432  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Varázslatos erdő, homokos Duna part, színes kagylók, és kövek, hullámok, meseszép hely, mindez Budapesttől 45 percnyire. Éljen egy szigeten, 250 méterre a homokos parttól, strandtól, hajózzon, kiránduljon, fedezze fel a hegyeket, vízesést, gyógyfürdőket és a varázslatos levendula völgyet.

A vintage házikó kívül-belül teljesen felújított, új fehér tető - a szigeten egyedülálló, - hőszigetelt új ablakok, a ház szigetelt (Rockwollt közetgyapottal) és borovi fenyő hajópadlóval fedett, új fehér padló burkolat, vintage fehér konyhabútor, igazi otthonos hangulatot árasztva.

A házikóhoz tartozik két utcai elő kiskert, fehér romantikus aprócska kerítésekkel tagolva, virágokkal, óriás mogyoróbokorral, mely nagyon jól fed, lila, fehér orgonákkal, tündérrózsákkal, kovácsoltvas fehér angol lámpával. A kapu felújított, teljesen fehérre festve. A kertben megtalálható egy hóvirágos kert, szőlőlugas, zen kert, (kristály és márvány hófehér Thassosi kövekkel, homokkal, tűzliliomokkal) gyógynövénykert, (fodormenta, citromfű, zsálya, oregánó, levendula, havasi gyopár, kakastaréj, kövirózsák, kis kerti tó) tündérkert (tündérek, tündérrózsák, tearózsák, fehér liliomok). Napkút, (csap) virágos kert, színpompázó hibiszkusz sövény, tulipánok, kardvirágok, óriás tuják, bársonyvirágok, zodiákus csillagászati körök teszik még varázslatosabbá és izgalmasabbá a helyet. A házikó mellett fehér Thassosi márványkövek és zöld verpi görgetegek díszítik a páfrányost. A kert termelésre is alkalmas földdel rendelkezik, különleges ágy ágyásokkal, melyekben paradicsom, eper, búzafű, petrezselyem, zeller terem. Ezenkívül málna, ribizli, szederbokrok és meggy, és cseresznyefa hoz gyümölcsöt. A kert végében egy felépített komposztáló gondoskodik a biokultúráról. Két kis házikó kapott még helyet a kertben, tárolónak használva, igényesen kialakítva, egy 2 és egy 6 nm-es, új tetővel, vízálló vinyl padlóval ellátott terasszal. Ezenkívül még egy fatároló is helyett kapott, melyben tárolhatjuk a télire eltárolt fát vagy fabrikettet. A szemetes kukát pedig az aprócska, erre kialakított vintage házikóban tudja ízlésesen elrejteni.

Tudnivalók a házról:
46 nm lakóház, + 2 fedett tároló ház, + 3 nyitott tároló + 1 kukaház, + 2 db komposzt. A ház: 30 nm nettó (belső nm) 1 fürdőszoba, tágas sarokkáddal, toilettel, mosdóval. 1 jól felszerelt konyha, mosógéppel, hűtővel, 1 nappali és hálószoba rész. +16 nm fedett terasz, mely beépíthető. (Mérnök által tanúsított.) A ház nem nyaraló, hanem lakóházzá minősített, hitel felvehető rá! Elsősorban egy személynek kellemesen elférhető, de két személynek is jó lehet. Kert: 432 nm rendezett, ágyásokkal, fákkal, virágokkal. Itt Önnek már tényleg csak be kell költöznie és jól érezni magát! Leteríteni egy pokrócot és élvezni a homokos Duna partot.

Ha Ön eltudja képzelni az életét egy varázslatos helyen, egy fehér vidéki vintage házikóban, melyet különleges kert vesz körül, reggel mókusok, madárcsicsergés, csend, természet közeliség, homokos vízpart, a Duna kanyar és annak minden csodás látnivalói, keressen fel, tekintse meg, igyon egy friss kávét vagy teát nálunk a teraszon. Szeretettel várjuk! Csak komoly, igényes érdeklődőknek! Kizárólag e-mailben keressen meg, ott tájékoztatjuk az egyéb tudnivalókról és időpont foglalásról. A házikó a szentendrei szigeten található. 5 percnyire gyalog található egy kis bolt, buszmegálló. 15 percnyire autóval: Tesco Tahitótfalu, Kisoroszi Szigetcsúcs, 25 perc Szentendre, Visegrád, Dunabogdány, 20 perc Dunakeszi. Magántulajdonosként eladó. 46 nm lakóház, 432 nm rendezett kerttel, 46, 5 millió Ft. Az ár irányár, erről értekezni személyes látogatáskor tudunk. Házról még több információt e-mailben küldünk ki! Írjon ránk privátban és küldjük az információkat!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145524938

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn