Dunaharasztii 350 nm-es ház eladó #4589057

company_logo

194 900 000

Ft

556 857 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
350 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Félszobák száma:
5+

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Pest megye, Dunaharaszti, 2003-ban épült, 2017 novemberében teljesen felújított tégla építésű, 350 nm-es családi ház, 1400 nm-es telken eladó! A legmodernebb technológiákkal és kényelmi szolgáltatásokkal rendelkezik.
Az otthon 4 légkondicionált hálószobával büszkélkedhet, valamint a nappaliban is klimatizált légkondicionáló található, a gázcirkó kazán hőleadása padlófűtéssel történik, így mindig kellemes hőmérsékletet biztosíthat az egész családnak. Az ablakok redőnnyel szereltek, és két teraszajtó motoros/automata rendszerrel működik. A belmagasság a tágas érzetet eredményezi és az épület szigetelése energiatakarékosan tartja a hőt.
A ház energetikailag is hatékony, hiszen 7 kW teljesítményű napelemekkel felszerelt, melyek visszatáplálásra alkalmasak, így az energiaszámlák jelentős csökkenését eredményezik.
A konyha modern és jól felszerelt, gépekkel, indukciós sütővel/főzőlappal, mikróval és mosogatógéppel. Beépített spotlámpák világítják meg az ételkészítés területét és egyedi tervezésű ablakok gondoskodnak a természetes fényről.
A födém 40 cm vastag közeggyapot szigeteléssel rendelkezik, a falak pedig 30-as porotherm téglából épültek. A dupla garázs elektromos kapun keresztül érhető el, valamint az automata öntözőrendszerrel szerelt a gyönyörű kert is.
A wellness szekció saját gépészettel és külön fűtéskörrel rendelkezik, így minden nap egy kis kikapcsolódásra van lehetőség. Az ingatlanhoz ásott kút és riasztórendszer is tartozik, amely örző-védő céghez bekötve van.
Az épület kívül-belül kiváló állapotban van, így azonnal beköltözhető. Ha egy modern, kényelmes és energiatakarékos otthont keres, akkor ne habozzon! Ez az ingatlan minden szempontból megfelel a legmagasabb elvárásoknak! Keressen fel mielőbb, hogy erről a saját szemével is meggyőződhessen.

194900000 Ft
Érd.: Lepsényi Kornél

Hivatkozási azonosító: M247724-4589057

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145962793

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn