Egyedi ajánlat!

Diósdi eladó 100 nm-es ház

company_logo

129 000 000

Ft

1 290 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

okt 18., 10:45
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
676  m2

Méret:
100 m²

Leírás

Családbarát Álomotthon eladó Diósdliget legszebb részén !
Ha egy nyugodt, természetközeli környezetben szeretne családjával élni, ahol minden adott a gyermekek boldog és biztonságos fejlődéséhez, akkor megtalálta az otthonát! Diósd Fenyves övezetében, Diósdliget legszebb részén kínálunk eladásra egy tágas, 5 szobás családi házat, amely minden igényt kielégít a kényelmes, modern családi élethez. Főbb jellemzők: Szeretne olyan környezetben élni, ahol gyermekeit biztonságban tudhatja, és ahol a természet közelsége biztosítja a mindennapi nyugalmat ? Diósd Fenyveses övezetében, Diósdliget egyik legvonzóbb részén várja Önt ez a tágas, 5 szobás otthon, amely tökéletes választás lehet családok számára, akik a modern élet kényelmét keresik. Ingatlan jellemzői: Tágas élettér:
A 100 m-es házhoz 30 m-es, részben fedett terasz tartozik, amely remek helyszín a közös időtöltéshez vagy a pihenéshez. Kényelmes szobák:
A napfényes nappali mellett 4 további szoba áll rendelkezésre, ideálisak hálószobaként vagy gyerekszobaként, illetve otthoni munkavégzéshez.
Kert és természet: A gondozott kert gyümölcsfáival és örökzöldjeivel nemcsak esztétikus, de remek helyszínt nyújt a gyerekeknek a szabadban való játékhoz és felfedezéshez. Energiahatékony megoldások: A szigetelt szerkezet, modern gázkazán és a hűtő-fűtő klíma biztosítják, hogy télen-nyáron komfortosan élhessen ebben az otthonban, miközben az új nyílászárók és elektromos kapu növelik a kényelmet. Rugalmas kialakítás:
A ház könnyen átalakítható, akár két külön bejáratú lakóegységre is, így ideális lehet többgenerációs otthonnak is. Elhelyezkedés: Nyugodt, biztonságos környék: A csendes, barátságos szomszédokkal körülvett övezet tökéletes azoknak, akik nyugodt életet szeretnének biztosítani szeretteiknek. Közel mindenhez: Óvoda, bölcsőde néhány perces sétára található, a legközelebbi buszmegálló pedig mindössze 100 méterre van,
így az infrastruktúra kiváló. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető,
és tiszta tulajdoni lappal rendelkezik. Irányár: 129 millió Ft Ha egy olyan otthont keres, ahol minden adott a harmonikus élethez és a gyermekek boldog fejlődéséhez, ne hagyja ki ezt a lehetőséget ! Hívjon most, és győződjön meg róla személyesen !

Referencia szám: HZ036166

Hirdetés azonosító: 150789111

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 7 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn