Dabas, Ady Endre utca

company_logo

118 800 000

Ft

973 770 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 27., 11:00

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2024

Félszobák száma:
1

Szintek száma:
2

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
360  m2
Méret:
122 m²

Leírás

Te lehetsz az első lakója! Videó is elérhető!

Dabason az Ady Endre utcában eladó, egy nagyon jó paraméterekkel rendelkező 360 nm-s telken lévő bruttó 160 nm-s míg nettó 121,7 nm-s ikerház. A kétszintes új építésű ingatlan nemrég került átadásra. Műszakilag és esztétikailag kiváló állapotnak örvend. Tervezéskor és kivitelezéskor nagy figyelmet szentelek a minőségi munkára, anyaghasználatra, megfelelő rétegrendű szigetelésre, modern megoldásokra és a kiváló minőségű nyílászárókra. Fontos szempont volt az, hogy letisztult, otthonos és élhető tereket hozzanak létre. Az egyik legmodernebb hőszivattyús fűtésrendszer látja el a fűtését és a hűtését. Hőszivattyús rendszer látja el a használati melegvíz igényeket is.

Kérésre tudunk küldeni gépészeti, elektromos és építészeti leírást!

Az ingatlanba asztalos által egyedileg gyártott konyhabútor is beszerelésre került konyha gépekkel együtt ami a vételár részét képezi.

A ház szintjeinek részletesebb bemutatása:

Földszinten találhatóak meg a közösségi helyiségek, mint például az amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, előszoba és kamra is. Ezen a szinten a garázs mellett még egy kertre néző terasz is kialakításra került. Az össz alapterülete 49,97 nm + a terasz 24,75 nm + a garázs 19,62 nm.

Az emeleti szint elrendezése is kiváló, hiszen kialakításra került 3 külön nyíló hálószoba és egy fürdőszoba illetve egy mosókonyha is. Az emelet 52,3 nm-s alapterülettel rendelkezik és tartozik hozzá egy 13,35 nm-s erkély is.

Az újépítésű ikerház mai kornak megfelelő, magas műszaki tartalommal épült, így a fenntartási költsége kifejezetten. A meghirdetett ingatlanhoz hozzátartozó telek 360 nm, amelynek megvan a megfelelő intimitása, hiszen minden oldalról le van kerítve. A területen található zöld terület lehetőséget nyújt a pihenésre és a mindennapi stressz levezetésére, emellett növeli az ingatlan értékét.

Infrastrukturális szempontból kiváló helyen van a ház, hiszen a város központja pár perc alatt megközelíthető, ahol a mindennapi élethez szükséges szolgáltatási szektorok egytől egyig megtalálhatóak. Budapest 30 míg Kecskemét 40 perc alatt érhető el autóval az M5-ös autópályán.

Hívjon bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147381895

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn