Csodás lehetőség vendéglátásra és otthonnak!

company_logo

34 900 000

Ft

329 245 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 11., 15:55
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
989  m2

Méret:
106 m²

Leírás

Eladó ingatlan Monor Pincefaluban  Csodás lehetőség vendéglátásra és otthonnak!

Fedezze fel ezt a lenyűgöző téglaépítésű ingatlant, amely ideális választás lehet azok számára, akik vendéglátásban gondolkodnak, vagy egyszerűen csak egy különleges otthonra vágynak. Az ingatlan 1989-ben épült, ám 2023-ban teljes körű felújításon esett át, így modern és kényelmes környezetet kínál.

Főbb jellemzők:



Korszerűsített Műanyag Nyílászárók: A nyílászárók újonnan beszerelt műanyag ablakai nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem energiatakarékosak is!


Fűtés és Hűtés: Az ingatlan fűtése hűtő-fűtő klímával, kandallóval és norvég panellel megoldott, így bármely évszakban kellemes hőmérsékletet biztosít.


Tágas Épület: Az épület alapterülete 106 m, amely elegendő teret biztosít a vendéglátási tevékenységekhez vagy a családi élethez.


Kellemes Pihenési Lehetőségek: Felejtse el a stresszes napokat a pihenést szolgáló dézsafürdőben, ahol a relaxáció minden percét élvezheti.


Tágas Pince Rész: A téglából kirakott pince rész tökéletes helyszínt nyújt különféle eseményekhez, bemutatókhoz vagy egyszerűen csak kellemes összejövetelekhez.


Telek Terület: Az ingatlanhoz tartozó 989 m-es telek remek lehetőségeket kínál a szabadtéri rendezvényekhez vagy a pihenéshez.


Megfelelő Áramellátás: Az ingatlan 3x16 amper áramellátással rendelkezik, ami ideális a vendéglátóhely funkciók támogatásához, legyen szó konyháról vagy különféle rendezvényekről.


Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget Monor Pincefaluban! Tökéletes választás lehet vendéglátásra, vagy egyedi otthon kialakítására. Ha további kérdései lennének, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen bátran!

Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó monori családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150199513

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 24 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn