Családi ház, befejezetlen, Hernád

34 900 000

Ft

235 811 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Építés alatt

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Energiatanúsítvány:
B

Házszám:
14

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Szintek száma:
1

Méret:
148 m²

Leírás

Családi házunk eladóvá vált külföldi munkalehetőség miatt építési folyamat közben, természetesen Étdr, e-Napló minden megvan.

A ház 4 szobával rendelkezhet, amiket gipszkarton válaszfalak határolnak, ezért az egybenyithatóság elég rugalmas. A falazat Prokoncept falazó anyagból készült monolit vasbeton szerkezet, ami egy szeglemezes tetőt tart. Nagy WPC teraszt terveztünk bár a terveken a terasz is beton alapként szerepel, ez nem került kivitelezésre, mert feleslegesnek tartottuk. A tető héjalása nincs fent így akár cserepeslemez akár cserép, vagy egyéb fedés már az új tulajdonos tetszése szerint készülhet.

Gépészeti szempontból a ház a szigorúbb zöld hitel szabályozás szerint van megtervezve. Hőszívattyús padlófűtés, mennyezet hűtés van a tervekben, a melegvizet mi jobbnak láttuk átfolyós melegítőkkel megoldani a konyhában, illetve a fürdővíznek egy hőszivattyús bojlert terveztünk. Ezeken felül a szellőzést hővisszanyerős központi szellőztető oldaná meg, bár sok helyen hallottuk, hogy ehhez a falazathoz már-már felesleges.

A terület 1436nm-es nagy udvarral rendelkezik, és jófej szomszédokkal, noha a környék most kezd beépülni. A telken van vezetékes víz és földkábeles áram is, gáz az utcában, de az épület nem igényli a rácsatlakozást. Az utcát 2023-ban aszfaltozták le (ha nem külföldön élnék már, el sem adnám).

A ház tervei teljesen Csok kompatibilis és önfenntartó lehetőségek szerint készültek. Két beállásos garázs a ház része, külön gépészeti/háztartási helyiségen keresztül is megközelíthető. A telken van fúrt kút, újonann telepített aknával, szivattyúval. A csatorna az utcában a kevés lakóingatlan miatt nincs végig építve, de a tervek a szolgáltatónál már kész vannak, viszont mi nem vártuk meg ezért zárt biológiai szikkasztóval van megoldva a közműpótlás. A délnyugati tájolás és a tető alakja miatt két felüleltre is lehet napelemet felszerelni, illetve a bevilágítás eleve biztosított természetes fénnyel.

Kisbolt az utca végén, iskola 400m, óvoda 300m, központ 800m, autópálya 4km, Budapest 40km, Kecskemét 35km. Meglehetősen nívós épületek készültek az utóbbi években Hernád ezen részén.

Eladás oka:
Mi a kölföldre költözés miatt sajnos nem tudjuk befejezni a házat, ezért ajánljuk eladásra akár nagycsalád akár tágas terek élvezői részére. (Én az első szobát konkrétan home office-ra tervetem.)

Matek:
Utánanézünk a tervek szerinti befejezéshez szükséges költségvetésnek idén év elején, a teljes kontinges a vételi árral 82mFt-ra jött ki, tehát a vételi ár felett van 47,1mFt költségvetés.
Egy 47 milliós hitel a bankmonitor szerint 600eFt-os keresettel 300eFt alatti törlesztőre jön ki. De ekkora jövedelemmel kb 55 millióig lehet felmenni.
Az ingatlan értéke a befejezés után 100mFt-ra tehető, ha esetleg befektetési céllal keresgélnél.

A befejezési költségvetésen lehet húzni lefelé, például mennyezet hűtés helyett a hőszivattyúra köthető 2 darab klíma jól elhelyezve az egész lakást tudja hűteni, külső hőszigetelés már nem kell a Prokoncept falazat miatt, és a villanyszerelés bontási része is egyszerűbb.

Az ár minimálisan alkudható, ha magánszemély keres közvetlenül akkor az ingatlanosok jutalékával arányosan is tudok engedni, keress bizalommal.

Lehetőleg Viberen vagy Whatsapp-on keress, mert Unió-n kívül vagyok és drága lenne neked is, meg nekem is. Köszi a körültekintésedért!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 133100826

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn