Családi ház - Tököl - 121 nm

115 000 000

Ft

950 413 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

máj 22., 14:12

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Energiatanúsítvány:
A+++

Házszám:
16

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2018

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Akadálymentesített, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
825  m2

Méret:
121 m²

Leírás

Eladóvá vált Tököl központi részén, a Szent Erzsébet utcában, a HÉV megállótól egy perc sétára egy nettó 121 nm-es bútorozott családi ház. A ház 2018-ban saját részre, a legmagasabb minőségű anyagokból épült, energetikai minősítése A+++. Az ingatlan csendes helyen, új építésű házak között igényes környezetben található. A közelben van bölcsőde, óvoda, általános iskola, boltok, üzletek.

Gépészet:
Az épület megfelel a legmagasabb energetikai elvárásoknak, gépészete a legmodernebb eszközökkel felszerelt.
A teljes ingatlan távfelügyelethez bekötött riasztórendszerrel felszerelt. A teljes biztonság érdekében kiépítésre került kamerarendszer is, mely online kapcsolattal rendelkezik, így bármikor bármelyik kamera nézhető. A két utcai kapu és a garázskapu is automata, német Hörmann gyártmányú.

Az épület fűtéséről és melegvíz ellátásáról egy 12 kw-os Panasonic Aquarea High Performance hőszivattyú gondoskodik. Ezen kívül rendelkezésre áll alternatív fűtési és melegvíz ellátásra egy gázüzemű Ariston Genus One gázkazán. Beépítésre került továbbá egy Fisher 4,5 kw-os hűtő-fűtő okosklíma ami a nyári melegben akár távolról üzemeltetve is gondoskodik a ház hűtéséről. A ház áramellátásátt 3x16 amperrel egy 8,1 kw-os napelem rendszer biztosítja.
A rendszer a nullás rezsiköltség mellett egy elektromos autó töltését is képes ellátni.
A nappaliban elhelyezésre került egy egyedileg tervezett és épített bioetanol kandalló, ami káros anyag kibocsátás nélkül biztosítja a téli esték meghittségét.
Az épületben központi vízlágyító (Bwt Aqua Perla Bio 75) került elhelyezésre, ami a teljes ház lágy vízzel való ellátását biztosítja, így nem keletkezik vízkő a fűtési rendszerben, konyhai eszközökben, mosógépben, csaptelepekben, ami megnöveli az eszközök élettartamát, jelentősen megkönnyíti a tisztán tartásukat. Az épületben minden csaptelep német Grohe gyártmányú. A házban elhelyezett legtöbb gép még garanciális.

Épület helyiségei, berendezése:
Előszoba méretre készített előszobafal, cipőtároló szekrény.
Amerikai konyha egyedileg tervezett és gyártott luxus konyhabútor, mely Blum szerelvényekkel készült, beépített Bosch háztartási gépekkel, Blanco silgránit mosogatóval és hozzá tartozó 3 utas csapteleppel (beépített Bwt vízszűrővel) felszerelt. Az étkező asztal 8 személyesre bővíthető. A konyha rengeteg ötletes megoldással, praktikus tárlóhellyel, funkcionális és hangulatvilágítással rendelkezik.
Nappali egyedi tervezésű modern nappali bútor
Három hálószoba a legoptimálisabb helykihasználás érdekében egyedileg tervezett bútorokkal, gardróbszekrényekkel, az egyik gyerekszobában nagy, 120x200 cm-es beépített ággyal felszerelve.
Fürdőszoba nagyméretű mosdókagyló beépített 2 részes szennyes tárolóval, wc, nagyméretű kád, egyedi gyártású és méretű zuhanykabin, kiállás mosógépnek és szárítógépnek.
Wc beépített tisztítószer tároló szekrénnyel.
Kamra méretre szabott kamraszekrény polcokkal, mely háztartási helyiségként is használható.
Garázs egy autó parkolására szolgál, valamint itt került elhelyezésre a hőszivattyú, inverter, gázkazán, külön kézmosó, valamint a kamerarendszer központi egysége.
Udvari kocsibeálló egy autó biztonságos tárolására szolgál, valamint szabadtéri edzőteremként is szolgál.

Udvar:
A tulajdonosok kényelmét gondozásmentes, parkosított kert szolgálja. A kertben fúrt kútról üzemeltetett automata öntözőrendszer került kiépítésre, mely észrevétlenül biztosítja a növények öntözését. A melléképület nyári konyhával, wc-vel és a kerti eszközök tárolására szolgáló polcrendszerrel felszerelt.
A konyhából nyíló tágas, fedett teraszon kerti bútor, grill és jakuzzi is elhelyezhető, mely kiváló helyszíne a pihenésnek, kikapcsolódásnak.

Az építkezés során készült terveket, számlákat kérés esetén szívesen rendelkezésre bocsátom.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147939333

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn