Sürgős!

Családi ház Monoron

22 450 000

Ft

393 860 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

máj 1., 09:37

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
57 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1082  m2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Ha szeretnének közel élni a fővároshoz, s közben nyugalomra és madárcsicsergésre vágynak, akkor ez az ingatlan csak Önökre vár! Megvásárlásához babaváró hitel és személyi kölcsön felvehető!

Monor közkedvelt részén, a pincefalu lábánál, a városközponttól autóval 5 percre helyezkedik el az 1082 nm-es, körbekerített, zártkerti művelés alól kivett ezért nem kifüggesztésköteles terület, amelyen egy állandó lakhatásra alkalmas gazdasági épület áll. Az ingatlan 1/1 tulajdonú, per-, teher- és igénymentes, hamar birtokba vehető.

A telken egy 1980-as években épült, 32 nm-es, téglából épített gazdasági épület áll, pincével, padlással, hullámpala tetővel, kéménnyel. A gazdasági épület fennmaradási és használatbavételi engedéllyel is rendelkezik. Az épülethez tartozik egy könnyűszerkezetes, téliesített lakrész is, ahová a téglaépületen keresztül juthatunk be. A teljes ház így összesen 57 nm, mely jelenleg tartalmaz 3 szobát, egy hatalmas konyha-étkezőt és egy fürdőszobát, közlekedőt. Az egész épület erős alapokon áll, mind statikailag, mind szerkezetileg jó állapotban van. Felújítása folyamatosan zajlott az elmúlt években. 2021-ben új bejárati ajtót kapott, új ajtó került a fürdőszobába és a nappaliba, illetve a hatalmas konyhába egy kétszárnyas, thermoüveges teraszajtót építettek be. A többi nyílászáró cseréje az új tulajdonosra vár. 2022-ben lett cserélve a faházrészen a tető, ekkor a szigetelőanyag és a gipszkarton cseréje is megtörtént. A téglaház feletti padláson igény szerint akár újabb szoba is kialakítható. A téglaház alatt található egy 10 nm-es pince, melynek rejtett lejárata a hálószobából nyílik, és amelyen keresztül eljuthatunk a 2024 áprilisában cserélt, vadonatúj házi vízműig és a fúrt kútig. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A szennyvízelvezetés emésztőbe történik. A fürdőszoba felújításra szorul. A ház melegéről jelenleg kandalló és elektromos fűtőtestek gondoskodnak, az elektromos hálózat fejlesztését követően hűtő-fűtő klíma felszerelhető. Gázvezeték az utca elején található. Az utca végig lakott, közvilágítással ellátott. A kommunális, a szelektív és a zöldhulladék elszállítása biztosított. Az internetelérés jelenleg szélessávú mobilinternettel megoldott.

Egy 12 nm-es terasz kialakításához elegendő új faanyag áll rendelkezésre, fedéssel és beton járdalapokkal együtt. Ezenkívül néhány tábla új gipszkarton is van. A faanyag, a műanyag hullámlemez, a gipszkarton és kb. 200 db cserép a vételár részét képezi. Az új kocsibeállóhoz szükséges kapu megvan, beszerelése az új tulajdonosra vár.

A hatalmas kert számtalan lehetőséget rejt magában. Terebélyes fenyők, tuják, fűzfa, csavart fűz, eperfa, barackfacsemete és három szilvafacsemete díszíti a teljesen elszeparált területet, amit a kerítés mentén körbeültetett orgonabokrok és sövény véd a kíváncsi tekintetektől. Több rózsabokor és fehér liliom is díszíti a kertet. A telek méretéből adódóan kialakítható veteményeskert, akár állattartásra is alkalmas. Jelenleg szabadidős tevékenységre használják: kerti főzőcskézésre, medencézésre, gyerekfocizásra, sportolásra, kutyafuttatásra. Az ingatlan értéke évről évre egyre nagyobb ütemben emelkedik, ezért befektetők számára is kiváló lehetőség.

Az ingatlan Monor belvárosától autóval 5 percre, a Strázsa-hegy lábánál található, csendes utcában, jó szomszédokkal. Aszfaltútról megközelíthető, 200 méteres földúton jutunk el a házig.

A dinamikusan fejlődő, közel 22 ezer lakosú Monor Budapesttől 25 kilométerre található. A főváros könnyen és gyorsan elérhető a 4-es számú főúton, valamint a 2020-ban átadott M4-es autóúton, amelynek legközelebbi kihajtója 5 perc autóval. A Nyugati pályaudvarról a ceglédi vonalon zónázó és személyvonatok, az Örs vezér teréről és KőbányaKispestről helyközi Volán-járatok indulnak Monorra.

Az ingatlan csak készpénzért vásárolható meg, ára 22,45 millió Ft.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146733668

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn