Családi Ház És Különálló Műhelyépület

41 900 000

Ft

523 750 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
80 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
házközponti

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Garázsban

Házszám:
1

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1071  m2

Félszobák száma:
1

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Akadálymentesített, Beépített konyha

Leírás

Budapesttől 40 km-re, Váctól mindössze 12 km-re Pencen eladásra kínálunk egy önálló családi házat nagy telekkel vállalkozásra alkalmas melléképülettel. A lakóház, téglából épült a telek utcafronti részen helyezkedik el olyan távolságban a telekhatártól, hogy kényelmesen tudjunk parkolni kerítésen belül még akkor is, ha nem akarjuk igénybe venni a házzal egybeépített garázst. Az ingatlan állapotát tekintve közepes állapotú. Megüresedés után kapott minden helyiség egy tisztasági festést, így tulajdonképpen költözhető állapotban van. Korszerűsítés, igény szerint javasolt, így például az elektromos hálózat, valamint a fűtés. Jelenleg a konyhában található vegyestüzelésű kazánból és radiátorokból álló központi fűtés biztosítja. Az ingatlan két teljes értékű tégla kéménnyel rendelkezik, így újabb építésére még akkor sincs szükség, ha kandallót szeretnénk. A meleg vizet elektromos vízmelegítő szolgáltatja a konyhában is és a fürdőszobában is külön-külön. A vezetékes gázcsonk az udvarban van, azonban az elkészült gáztervek után sem került bevezetésre a házba. A településen csatorna nincs így ciszterna gyűjti a szennyvizet. Az ingatlan kívülről ugyan nem szigetelt mégis jónak mondható a hőtartása, ami a nyílászárók korszerűsítésével még fokozható.
A tetőtér beépíthető, megfelelő kialakítással örök panorámás kilátást nyerhetünk a közeli erdőkkel borított dombokra. A telek mérete lehetőséget nyújt számukra a díszkert mellett, saját kis biogazdálkodás kialakítására. A lakóháztól néhány lépés távolságra épült a korábban asztalosüzem ként használt műhely és mellette kapott helyet egy kisebb raktár. Az épületekbe három fázis és 380 V került bevezetésre. Az ingatlan főútvonal mentén, ami vállalkozás szempontjából nagyon előnyös. Az üzemi létesítmény után a háztól távol helyezkedik el a baromfiudvar és a háztáji tartására használt téglaépület. Az ingatlanhoz jelenleg két kapu tartozik, az egyik a főbejárat, a másik pedig a műhelyhez kialakított. Az ingatlannak közvetlen szomszédja a hagyományos értelemben véve nincs. Az egyik oldalán egy földút található ennek túloldalán szintkülönbséggel a főút. A másik oldalon egy önkormányzati földút. A környezetében zavaró hatású létesítmény nincs. Az ingatlan minden eleme, tervek alapján készült és feltüntetésre került a földhivatali térképeken. Az ingatlan akadálymentes, kerekesszékkel is kényelmesen használható az alacsony küszöbök és széles ajtók miatt, mindössze a bejárathoz szükséges egy feljáró létesítése igény esetén.
Jöjjön el és nézze meg saját szemével ezt a kivételes adottságú ingatlant érezze a friss tiszta levegőt és ismerje meg Pencet.
A környéken kisebb-nagyobb kertes házak helyezkednek el, állandó lakosokkal, jellemző a nyugalom a falusias jelleg és a dús növényzet. A település erdőkkel borított dombokkal körülvett területen fekszik. A helyközi busz megállója mindössze fél perc sétatávolságra 100 méteren belül van mindkét irányban. Tömegközlekedéssel Vác 15-20 percre, a Főváros 55-75 percre található, autóval 30-40 perc. Kényelmesen elérhető tömegközlekedési eszközök: helyközi Volánbusz (közvetlen járat Budapestre is), Vácon 2 perc séta után átszállási lehetőség a Máv vasúthálózatára. A település központja az ingatlantól kb. 10 perc sétatávolságra 7-800 méter távolságra található. Ott élelmiszerbolt, zöldséges, cukrászda, virágbolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, pékség, benzinkút és bankautomata is található, picit tovább sétálva pedig posta, könyvtár és étterem is rendelkezésre áll. Pencen elérhető védőnői szolgálat óvoda és általános iskola több játszótér valamint egy kis falumúzeum. A sportolni vágyók rendelkezésére áll sportcsarnok, focipálya és edzőterem valamint számtalan erdei kijelölt ösvény a túrák szerelmeseinek. A közbiztonság nagyon jó, de azért polgárőrség is működik az itt élők nyugalmának megóvása és biztonsága érdekében.
Az ingatlan irányára 41.900.000.- Vas megyei, Veszprém megyei, Gy-M-S megyei, Balaton-felvidéki téglaépítésű ház illetve Budapesti ingatlan beszámítás esetleg csere szóba jöhet, külön megbeszélés és értékegyeztetés szerint.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146059296

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn