Cegléden új építésű ház eladó

company_logo

88 000 000

Ft

733 333 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 20:57
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
120 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert:
különálló

Kert mérete:
1200  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha

Építés éve:
2023

Leírás

Álomotthont szeretne? Megtalálta. Cegléden a fürdő közelében új építésű családi ház eladó. Az épület 2023-ban készült, porotherm téglából, beton sávalapra, tetejét antracit színű betoncserép fedi.

Az épület 3 szintes, alul egy kb. 23 m2 nagyságú fűtött pince található, itt helyezték el a 24 kw teljesítményű fali kondenzációs gázkazánt és a padlófűtés szerelvényeit. A földszint kb 70 m2, ahol egy (40 m2 nagyságú) amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, előszoba és egy hálószoba található. Az emeleten egy hálószoba van.

A ház teljes hőszigetelést kapott. A padlófűtés alatt 2x8 cm és a homlokzaton 15 cm nikecell, a födémen pedig 30 cm kőzetgyapot került beépítésre. Minden nyílászáró hőszigetelt, az ablakok 3 rétegű üveggel, és mindenütt szúnyoghálóval, redőnnyel felszerelve. A melegről padlófűtés gondoskodik radiátorokkal minden helyiségben, illetve szintenként egy-egy hűtő-fűtő klímával. A fürdő zuhanykabinos, gránit zuhanytálcával és plusz törölköző szárítóval. A villamos hálózat kiépítése a H tarifának is megfelelő.

A ház dél-keleti fekvésű, a nagy üvegfelületek gyönyörű természetes fényt adnak egész nap. A nappali ízlésesen megtervezett és berendezett. Tágas terekkel, beépített konyhabútorral, külön konyhapulttal, étkező asztallal. A világítást energiatakarékos, dekoratív led fényforrások biztosítják. Kényelmes és praktikus egy nagyobb család számára is. A nappaliból a széles, üveg tolóajtón keresztül jutunk a kertre néző teraszra. Rendkívül igényes kivitelezésű, minőségi anyagokkal készült épület. Nyugodt, csendes környéken, a szomszédságban több új építésű házzal körülvéve.

Cegléd központja autóval 5 perc, de a Budai úton több buszmegálló, valamint egy bicikli út is található. Valamint a vasúti megálló is a közelben van.

A ház az új Csok Plusz feltételeinek is megfelel. Személyes megtekintés a hét bármely napján, előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Amennyiben meglévő ingatlanját is eladná, vagy szeretné igénybe venni díjmentes hitel és Csok ügyintézésünket, kérem hívjon.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145873244

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Ingatlan.hu

Felsőbányai Adrienn

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn