Cegléd belvárosában stílusos felújított étterem

company_logo

199 000 000

Ft

663 333 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem
Méret:
300 m²

Leírás

Ez az eladó étterem egy különleges lehetőség azok számára, akik a vendéglátásban szeretnének befektetni, hiszen az ingatlan számos előnnyel rendelkezik mind elhelyezkedése, mind felszereltsége szempontjából.

1. Elhelyezkedés
Az étterem Cegléd szívében, a város egyik legfontosabb pontján, a Kossuth téren található. Ez egy frekventált, történelmi helyszín, amely vonzza a helyi lakosokat és a turistákat egyaránt. A belváros közelsége miatt az étterem könnyen megközelíthető, és a tér történelmi atmoszférája különleges hangulatot biztosít a vendégek számára.

2. Épület és belső tér
Az étterem egy 19. századi épületben található, amely 2023 nyarán teljes belső átalakításon esett át. A felújítás során a belső tér stílusa harmonizál az épület külső, régi hangulatával, ami autentikus, patinás élményt nyújt.

Belső design: Minőségi anyagok kerültek felhasználásra, mint például a tölgyfából készült nyílászárók, valamint a királyi mintás tapéta és csillogó falak. Az étterem boxai patinásak, kényelmesek, és különleges atmoszférát teremtenek a vendégek számára.

Kapacitás: Az étterem 80 fő befogadására alkalmas, így nagyobb rendezvények lebonyolítására is tökéletes. Nyári időszakban a fedett sátorterasz további 150 fő elhelyezésére ad lehetőséget, így összesen 230 főt tud kiszolgálni egyszerre.

3. Felszereltség
Az ingatlan modern technológiai felszereltséggel rendelkezik, ami biztosítja a vendégek és az üzemeltetők kényelmét is:

Biztonság: A belső és külső terek is kamerákkal és riasztórendszerrel védettek. A rendszert távolról, telefonos applikáción keresztül lehet vezérelni, ami extra kényelmet nyújt a tulajdonos számára.
Központi hangszórók és Wi-Fi: A vendégtér és a terasz is központi hangszórókkal van felszerelve, így zenei aláfestés biztosítható. A központi Wi-Fi révén a vendégek és az alkalmazottak is könnyen hozzáférhetnek az internethez.

4. Konyha és kiszolgálás
Az étterem gasztronómiai kínálata rendkívül sokszínű, köszönhetően a három külön konyhának, amely különböző típusú ételek elkészítésére van specializálva.

Konyhai részleg: A három konyha különféle feladatokra van optimalizálva: egy konyha a napi menü készítésére, egy a pizzák elkészítésére, míg a harmadik az  la carte ételeket szolgálja ki. Mindegyik konyha a legmodernebb eszközökkel van felszerelve, megfelelve a jelenlegi élelmiszeripari szabványoknak.

Készletnyilvántartás: A teljes készletkezelést és standolást egy számítógépes program biztosítja, ami jelentősen megkönnyíti a működést és az adminisztrációt.

Konyhai felszerelések: A konyhai gépek és eszközök nem részei az eladási árnak, de külön megbeszélés alapján megvásárolhatók, így az új tulajdonos igény szerint dönthet róluk.

5. Külső környezet
Az étterem udvarán parkolási lehetőség áll rendelkezésre, ami a belvárosi elhelyezkedés miatt nagy előny. Emellett a közvetlen környező utcákban három helyen is ingyenesen lehet parkolni, így a vendégek számára könnyen elérhető a helyszín.

Fedett sátorterület: A nyári időszakban egy 150 fős sátorterasz biztosítja a kültéri vendéglátást, amely egészen az őszi hónapokig használható.
Automatikus locsolóberendezés: A terasz és az udvar növényeit automata locsolórendszer tartja karban, ami hozzájárul az étterem kellemes környezetéhez.

6. Lehetőségek
Az étterem bejáratott vendégkörrel rendelkezik, ami biztosítja a stabil forgalmat. A modern felszereltség, a központi elhelyezkedés, valamint a történelmi atmoszféra egyaránt vonzó lehetőséget jelent befektetők és vendéglátóipari szakemberek számára. Az ingatlan adottságai ideálisak lehetnek akár esküvők, rendezvények, v

Hirdetés azonosító: 150094169

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 26 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn