Biztonság Egy Csendes, Gyáli Kertes Házban

54 000 000

Ft

428 571 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 17., 15:12

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
központi fűtés

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Beépített konyha

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
különálló

Kert mérete:
684  m2
Méret:
126 m²

Leírás

Gyál csendes, rendezett részén, édesapámtól örökölt családi házunk eladóvá vált. Akinek fontos a biztonság, nyugalom, Budapest közelében jó közlekedéssel, annak ez a ház jó választás lehet. Nagy családnak is ideális, akár kétgenerációs otthonnak is kialakítható a 126 nm-es önálló, körbejárható épület.
A telek 684 nm-es, az épületben 3 lakószoba, hall, konyha étkezővel, fürdőszoba wc-vel, kamra, kazánház és tárolók találhatók. A főépület mellett műhely kis pincével, kocsibeálló, szerszámtároló és kisebb melléképületek állnak. Előkertben virágok, hátsókertben gyümölcsfák, alattuk évtizedeken át gondozott konyhakert volt.
Az épület szilárd alapokon lévő téglaház, szerkezetileg stabil, vastag téglafalazattal, jól működő, fa nyílászárókkal. Lakható, de nem felújított, így látható, hogy nincsenek repedések, beázások, állapota folyamatosan karbantartott.
Az ingatlan jól megközelíthető tömegközlekedéssel, sűrűn közlekedő BKK buszjáratoknak köszönhetően a fővárosba jutás gyors és egyszerű. Közvetlen közelben, sétatávolságra elérhető óvoda, iskola, élelmiszer bolt, posta, gyógyszertár, játszótér, és sportcsarnok.
A telek méretéből adódóan rengeteg lehetőséget nyújt: az udvaron pihenő, gyermekeknek játszótér, esetleg medence is kialakítható, mindenre van hely.

A ház az 50-es években épült és 90-es években lett utoljára felújítva. A közelmúltban készült egy látványterv egy lehetséges átalakításról, melyben a mai modern szemlélet szerinti terek jöhetnének létre. Az eredeti fotók mellett a tervrajzokon ez látható, de az igények szerint ez is változtatható.
Jó szívvel ajánlom, ha valaki egy valóban csendes helyen szeretne, jó alapokkal rendelkező házat, ahova mindig szívesen megy haza. Akit érdekel hívjon, nézze meg és beszéljünk utána a lehetőségekről!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147138286

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn