Biatorbágyi meseház eladó

92 000 000

Ft

707 692 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 29., 11:53

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Garázsban

Házszám:
23

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
2

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Szintek száma:
2
Méret:
130 m²

Leírás

Szeretett biatorbágyi családi parasztházunk eladóvá vált. A részben felújítandó (tető, elektromosság, csatorna bekötése) ingatlan Biatorbágy, régi biai részén helyezkedik el a Tópart utcában, egy 776 m2-es telken, ahonnan páratlan kilátás nyílik a biai tavakra.

A régi parasztház alsó szintje egybenyitott: konyha/étkező, előszoba és nappali, az újabb részben egy kamra, egy félszoba, egy fürdőszoba külön wc-vel és egy mosókonyha található. A földszint hasznos alapterülete 70 nm. A tetőtérben 2 hálószoba, egy közlekedő, egy külön feljáratú galériás szoba és egy toronyszoba is helyet kapott, Az utóbbi kettőből csodás kilátás nyílik a biai halastavakra. A tetőtér alapterülete megegyezika a földszintével, hasznos alapterülete 42 nm.

A házban gázüzemű kazános központi fűtés van, ezenfelül a földszinten a nappaliban és a tetőtérben egy-egy fatüzelésű cserépkályha található, amelyek kevés rásegítéssel kifűtik a ház nagy részét. A nappaliban még egy kémény található. A nappali, előszoba, konyha-étkező mennyezete hagyományos fagerendás-deszkázott mennyezet, a tetőtér mennyezet szintén fa borítású. A ház közepén egy hatalmas üvegtető nyert helyet, ami természetes fénnyel árasztja el az egész alsó és felső szintet.
.
A kert egy igazi vadregényes gyöngyszem, rengeteg hóvirággal, ibolyával,
A ház egy régi, hagyományos anyagaival és térbeosztásával megőrzött, de alapjában és koronájában megerősített, tetőtérbeépítéses parasztház, amit később stílusazonosan egy új résszel bővítettek. medvehagymával, tulipánnal, levendulával, rózsával más őshonos növényekkel, cserjékkel és fákkal (juhar, hárs, fenyő, jegenyetölgy, füge, barack, mogyoró, stb) van beültetve. A kert különleges adottságaihoz tartozik, hogy a biai halas tóra, az Etyeki dombságra, a Vértesre és a naplementére néz, bővizű ásott kúttal, kerticsappal és esővíztárolóval rendelkezik. 3 magaságyás is van, de máshol is kialakítható veteményes.

A telken egy 30m2-es hangulatos, önálló házikó is található, ami a házhoz csatolható igény szerint, külön lakó egységgé vagy garázzsá alakítható át (jelenleg tárolóként funkcionál).
Az ingatlanhoz régi sóskúti kőből épült 18 nm-es, 240 cm-es belmagasságú, boltíves borospince tartozik.
Az ingatlan tehermentes, és mivel a telek hátulról is megközelíthető, osztható.

Az ingatlan rendkívül csendes utcában helyezkedik el (a madárcsicsergést és a vizimadarak hangjait leszámítva) a természet közelében, mégis néhány perc gyaloglásra (!) van a bölcsőde, az új és régi önkormányzati általános iskola, a Czuczor Katolikus Iskola, a református iskola, 3 óvoda, valamint többféle bolt, cukrászda, kávézó, katolikus és református templom, könyvtár, bank, jóga stúdió, fitnesz terem és nem utolsó sorban a Volánbusz és Viabusz megállók. A vasútállomás autóval 6-8 perc, ahonnan 3 megálló a kelenföldi pályaudvar.
Az M0, M7 és M1 autópályák könnyedén elérhetők. 20-25 perc Budapest autóval és vonattal is. (A vonat 30 percenként közlekedik.) Az új gimnázium és a Budapest-Balaton kerékpárút biciklivel kb.10 perc távolságra van.

Az ingatlan sok lehetőséget rejt magában, átalakítható, bővíthető. Régen több lakberendező magazinban is megjelent.

Ár: 92 millió Ft.

Elérhetőség:






Ingatlan ügynökökre nem tartunk igényt, kérem ne hívjanak! És ezt komolyan begyék.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147424483

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn