Biatorbágy,Ürgehegyen,Hétvégi ház+kert eladó

12 990 000

Ft

17 320 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Villany:
van

Víz:
nincs

Gáz:
nincs

Csatorna:
nincs

Méret:
750 m²

Leírás

Ha a nyugalmat és csendet keresi jó helyen jár. Gépkocsival Budapest kb 30 perc (több útvonal is tervezhető) Tömegközlekedéssel, 11.kerületből. Kb 45 perc. 1537m2 es telek fele eladó. Besorolása:Kivett hétvégi ház,Udvar+kert azaz kifüggesztés szükséges. Ami a tényleges átadás-átvételt nem befolyásolja. Megegyezés kérdése.
Hétvégi házként használtuk. (Az épületben kisebb felújítás, festés, tető karbantartás javasolt 1-2 éven belül.) Megközelítés két utcáról is lehetséges autóval, vagy tömegközlekedéssel +séta. A gépkocsi beállás az udvaron megoldott, mind a két bejáraton keresztül. ( 1.hátsó nagy kapu a Pecató buszmegállótól 5 perc sétára van erdei út.) (2. utca (murvás út.)Kijárás a jelenleg nem eladó telek félen is megoldott, szolgalmi jogon) A "konyhában", "fürdőkádas zuhanyzós fürdőben" és a "a szinte lakható pincében" hideg/meleg vizet bojlerek biztosítják. A pince nyáron hűvös, télen nagyon jól fűthető vaskályhával. A vízellátást jól működő,földalatti víztárolóban gyűjtött esővíz biztosítja szivattyúval, ejtőtartályos hordóval.. .
Fűtése fa tüzelésű kályhákkal és elektromosan megoldott. Villany van. Az öntözést esővíz gyűjtésével oldjuk meg.
A hely varázsa leírhatatlan.
A jó levegő és a gyönyörű környezet sok a kirándulásra, sétálásra,sportolásra alkalmas helyet biztosít. (Nyakas-kő, 15p. Országház-kőfejtő, 5p. Madárszírt.15p.Stb. szomszédságában. Győződjön meg róla személyesen. . Az utcában többen életvitel szerűen itt laknak Közbiztonság kifejezetten jó. Barátságos, kedves segítőkész szomszédok. Folyamatosan fejlődik az egész hegy.:Bolt, Közvilágitás, busz járatok,hulladék szállítás. Rendszeres útkarbantartás miatt télen nyáron jól megközelíthető ez a telek. A tájvédelmi környezet szomszédsága és a háborítatlan környezet miatt előfordulnak, ritka madár fajták is. Őzek, nyulak, nagypele, mókus. Stb..
Befektetésnek is alkalmas a panoráma miatt, de pihenésre esetleg kertészkedésre is alkalmas a kimagaslóan jó levegő, és helyi adottságok miatt. A telek szélessége 10-11.méter
Fotók itt: Kérésre emailben küldök friss részletesebb képeket.
Esetleges kérdésekre szívesen válaszolok..
Csere is érdekel érték egyeztetéssel.Elsősorban ingatlan és gépjármű,de mindent meghallgatok.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 128351116

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn