Azonnal birtokbavehető ingatlan Gödöllőn

84 990 000

Ft

739 043 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
elektromos

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Energiatanúsítvány:
I

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
720  m2

Méret:
115 m²

Leírás

Tulajdonosként eladásra kínálok Gödöllő Alvég részén egy Azonnal Birtokba Vehető csodálatos ikerházat, nagy kerttel. Aki ismeri Gödöllőt, az tudja, hogy az ingatlan lokációja kiváló, hiszen 2 p sétára található a HÉV, a vasút és a busz megállója, így a Pestre ingázók számára ez a lehetőség páratlan (Hévvel 45 p alatt elérhető az Örs vezér tere, vonattal 30p a Keleti pályaudvar, busszal 40perc a Népstadion). A szomszédban található egy egészségház és egy iskola, 3 perces sétával elérhető a város új uszodája és a csodálatos Alsó parkon át 10-15 p sétával a városközpont is elérhető (autóval, tömegközlekedéssel ez az út kb. 4-5p). A környék csendes, nyugodt, a teraszról számos madár csivitelése élvezhető a reggeli kávé mellett. A ház nagyon világos, szellőzése kiváló.
További jellemzői, hogy téglából épült (42cm falvastagság), földszintes, alappal és tágas szuterén szinttel rendelkezik, nincs szigetelve. Padlástere nem szigetelt (41cm beton födém), tetőszerkezet: fagerenda, sátortető, fedése: cserép.
Nyílászárok: fából
Burkolatok: parketta, járólap, lambéria,csempe
Fűtése: hőtárolós kályha ventilátorral, mely éjszakai árammal működik (minden helyiségben külön rendelkezésre áll a berendezés)
Melegvíz: villanybojler
Energetikai besorolása:I
Ingatlanban a gáz nincs bevezetve; víz, villany (ipari áram), csatorna rendelkezésre áll. A kertben fúrt kút is található, így a kert növényeinek sem kell szomjazniuk az egyre forróbb nyarak során.
A házba egy fedett teraszról jutunk be, ahol rögtön a tágas előtérbe/nappaliba érkezünk meg. Innen nyílik jobbra 2 egymásból nyíló szoba, szemben egy tágas szoba; balra pedig egy kisebb előtér, melyből a wc, a kádas fürdőszoba és egy tágas konyha nyílik. A konyhában kialakításra került egy kamra is, illetve innen közelíthető meg a padlás is (mely beépíthető). A ház alapterülete: 72nm, belmagassága: 2,71m.
Ingatlan szuterén részén - mely a ház melletti lépcsősoron közelíthető meg található egy tágas garázs, melyből egy kisebb tárolóba/mosókonyhába és egy nagyobb műhelybe juthatunk. Ezen kívül található még egy tároló helyiség a ház alsó részén. Közvetlen előtte egy betonból épült szerelőakna is rendelkezésre áll. A műhely fűtése olajkályhával volt megoldva, melyhez egy olajtároló is biztosított a ház alatt; ez igény szerint megszűntethető. Alapterülete 42,77nm, belmagassága: 2,09m.
A ház lokációjának és adottságainak megfelelően számos lehetőséggel bír. Nyugodt környezetet biztosít családok számára, ahol a gyerekek később akár Pestre is könnyen eljuthatnak iskolába. Továbbá az sem utolsó szempont, hogy könnyedén két generációs házzá alakítható az ingatlan, így a nagyiék is közel lehetnek.
Megfelelő otthon lehet a különböző mesterségek képviselőinek (pl. autószerelők hiszen a szerelőakna már adott), illetve a távmunkában dolgozóknak is, hiszen megoldható az otthoni munkavégzés és a lakókörnyezet teljes szeparálása. A lenti részen akár ügyvédi iroda, szépségszalon, vagy bármilyen egyéb szolgáltatási hely kialakítható, így az otthon közeli nyugodt munkavégzés könnyedén biztosítható.
Akár egy kis kávézó is megoldható a szuterén szinten és a kertben, kiülős, és benti egységgel. A kert pár színes lampionnal igazán varázslatossá tehető, és a környező infrastruktúra (vasút, hév, egészségház, iskola, uszoda) miatt még jövedelmező lenne az üzlet, hiszen például ki ne várakozna egy jó kis kávézóban az autója helyett, amíg a gyerek úszóedzése tart?
A szuterén is számos átalakítási és bővítési lehetőséget rejt magában, kis fantáziával egészen elképesztő, otthonos környezetté alakítható akár nagyobb családok részére is.
Az ikerház paraméterei összefoglalásképp:
telek: 720nm
lakóház: 72nm /helyiségek jelenleg: nappali/előtér, 3 szoba, wc, fürdőszoba, konyha,kamra, padlás és terasz
szuterén: 42,77nm /helyiségek jelenleg: garázs, tároló 1., műhely, tároló2.
Ár: 84.990.000.-
Tisztelettel jelezném az ingatlanirodák képviselői felé, hogy nincs szükségem a segítségükre az eladáshoz, a leendő vevőim részére spórolván ezzel egy nagyobb összeget. Kérem tehát, hogy NE keressenek ingatlanosok!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149359974

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 23 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn