Bomba ajánlat!

Aszódi eladó 50 nm-es lakás #4598710

company_logo

29 900 000

Ft

598 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

tegnap, 20:40
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
50 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Emelet:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Kedves Érdeklődő!Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam ezt a különleges lehetőséget: egy eladó, téglaépítésű, kétszintes lakás, melynek vételára 32 000 000 HUF. Az ingatlan nem csak azoknak ígér tökéletes otthont, akik a város központjához közel szeretnének élni, hanem azoknak is, akik a minőségi és napfényes lakást keresnek.Az otthon melegét gázkonvektoros fűtés biztosítja, ami gazdaságos és kényelmes megoldás a hideg hónapokban. A lakás ablakai műanyag nyílászárókkal vannak felszerelve, amelyek hozzájárulnak a zavartalan pihenéshez és a fűtési költség csökkentéséhez. Az észak-nyugati tájolású szobák garantálják, hogy a lakás kellemesen hűvös maradjon a nyári hónapokban, miközben napközben bőséges természetes fényben fürödhet.Az otthon esztétikáját és funkcionalitását egy szépen karbantartott erkély is emeli, ahol a reggeli kávéját élvezheti a friss levegőn, vagy pihenhet egy hosszú nap után. A lakás felújított villanyhálózattal rendelkezik, így az új tulajdonosa nem szembesül majd váratlan javítási költségekkel.
Elhelyezkedése is kiváló: mindössze 2 perc sétára található a legközelebbi buszmegálló, és 5 perc alatt elérhető a vasútállomás, így a közlekedési kapcsolatok ideálisak azok számára is, akik tömegközlekedéssel járnak.

Az otthon esztétikáját és funkcionalitását egy szépen karbantartott erkély is emeli, ahol a reggeli kávéját élvezheti a friss levegőn, vagy pihenhet egy hosszú nap után. A lakás felújított villanyhálózattal rendelkezik, így az új tulajdonosa nem szembesül majd váratlan javítási költségekkel.
Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy otthonává tehessen egy napfényes, kényelmes és kiválóan elhelyezkedő lakást! Várom jelentkezését, hogy személyesen is bemutathassam Önnek ezt a kivételes ingatlant.
Érdeklődni: Szabó Róbert, mobil: +36-20-52-000-80

Hivatkozási azonosító: LK020726-4598710

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146266425

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn