Akár 2 generációnak is alkalmas, tetőteres ház nagy pince gará 1393_mj

company_logo

69 900 000

Ft

434 161 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 30., 20:20
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
központi fűtés

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Szintek száma:
4+

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert mérete:
752  m2
Méret:
161 m²

Leírás

Szigethalom közepén, a Széchenyi utca közelében vált eladóvá ez a 161 nm-es, 80 nm szuterénnel rendelkező, földszint + tetőtér beépítéses, duplakomfortos családi ház 752 nm-es telekkel.

Nagycsaládosok, összeköltözők részére ideális választás lehet ez a ház, amely csendes, kisforgalmú utcában helyezkedik el, a volánbuszok megállója 200 méteren belül, a HÉV pedig 10 perc sétával elérhető.

A családi házat 1990-ben építették, 30-as porotherm téglából, beton födémmel, Bramac cserép fedéssel. A homlokzat az akkori trendek szerint perlites vakolatot kapott. A nyílászárókat műanyagra cserélték (redőnyökkel felszereltek) pár évvel ezelőtt. A fűtést gázkazán biztosítja (vegyestüzelésű kazán is rendelkezésre áll) a meleg vízellátást pedig villanybojler. Mindhárom szint belülről átjárható a pincétől a tetőtérig. Két külön lakásként is használható a ház, mert fürdőszoba és WC minden szinten található, valamint a tetőtérben egy konyha helyét is kialakították.
Az egész ház alatti szuterénszint 80 nm-es, amely 2,2 méteres belmagassággal rendelkezik. Az egyik felében a 42 nm-es garázs található, melyben 2 autónak jut hely egymás mögött parkolva, az autókkal pedig elektromosan mozgatható garázs és nagykapun keresztül állhatunk be. A másik felében műhely (ipari árammal), kazánház és egy háztartási helyiség lett kialakítva, mosókonyhaként használható. Az előkertben térkövezett részen is lehet parkolni.
A magasföldszinten (85 nm) 2 hálószoba mellett egy erkélyes nappali, konyha, kamra és a vizes helyiségek találhatók. A tetőtérben (hasznos 51 nm, bruttó 76 nm) 2 nagy hálószoba mellett a fürdő és a WC, valamint egy tároló és konyhának kialakítható helyiség kapott helyet, a víz és csatorna kiállások itt megvannak.

A kertben szőlő és gyümölcsfák találhatók, locsolásuk fúrt kútról megoldható. A kert végében egy kb. 25 nm-es, téglaépítésű, cserépfedésű, villannyal ellátott melléképület található, de további kisebb tárolót találunk a ház bejárata előtti lépcsők alatt.

Az egész ház nagyon masszív, száraz, repedésmentes. Helyiségei világosak, a ház jól körbe napozott.
Tehermentes ingatlan. A közelben bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, egészségház, Családi vadaspark, Emese Park. A Duna-part 2 km. Buszmegálló gyalog pár perces távolságra.


I.ár: 69.900.000 Ft
.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147460739

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn