91 nm-es ház eladó Csemő

company_logo

59 900 000

Ft

658 242 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
házközponti

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Szintek száma:
1

Kert mérete:
7840  m2
Méret:
91 m²

Leírás

*** CSAK AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN!!! ***
Madárcsicsergésre vágyik távol a város zajától? Igényes környezetben szeretne élni, jó lakóközösséggel, csendes helyen? Gazdálkodásban gondolkodik, nagy földterületre lenne szüksége? Nem szeretne felújítani? NE keressen tovább!
Csemő-Zöldhalomban eladóvá vált egy 91 négyzetméteres kiváló állapotú családi ház melyhez még 3 gazdasági épület tartozik.
Az ingatlanban jelenleg 4 szoba, nappali, fürdőszoba, WC, konyha, közlekedő és egy korábban dolgozószobaként funkcionáló helyiség került kialakításra. 9 éve egy nagyobb felújításon esett át a ház: ajtókat, ablakokat kicserélték műanyagra, melyeket szúnyoghálóval és alumínium redőnyökkel láttak el. Szigetelés és kőporozás szintén ekkor történt a lakóépületen és a melléképületen, a további épületek csak színezést kaptak, a főépület tetőszerkezetét is felújították. Beltér 2 éve lett kifestve és új laminált parkettát raktak le. A vízellátás fúrt kútról működik, melyből 3 is van. Öntözőrendszer van telepítve a locsolás megkönnyítése érdekében. A házban ipari áram van bevezetve, csatorna derítőbe ürül, gáz nincs. A fűtést automata Carborobot kazán biztosítja lapradiátoros hőleadással. Az ingatlanba a bejutás kényelmét elektromos kapu biztosítja. A melléképület mérete 28 négyzetméter, melyben két helyiség van kialakítva, jelenleg tárolásra használják, igény esetén kialakítható benne egy külön lakrész is. Megtalálható még kint egy zárható 2 beállásos garázs, mely 16 négyzetméteres, illetve egy kazánház, mely 40 négyzetméter és a kazán mellett is kialakításra került egy kis tároló, melyben még a további kerti felszereléseit elrejtheti. Megtalálható még kint egy teljesen elkerített csirkeól.
A hangulatos kertben a szaletli alatt kényelembe helyezheti magát.

Ne feledje, az OTP Ingatlanpont kedvezményes pénzügyi konstrukciókkal áll ügyfelei rendelkezésére! VIP-szolgáltatást nyújtunk az OTP-hiteltermékek ügyintézésében. Jogi és pénzügyi segítséget nyújtanak szakértőink, hogy az adásvétel folyamata gördülékeny legyen.

Irodánk Cegléd, Népkőr utca 6. szám alatt várja a személyes érdeklődőket.

***VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL! ***

Referencia szám: M285867-JF

Hirdetés azonosító: 149736356

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn