2 szintes családi ház pincével, garázzsal, medencével, Csömör

company_logo

185 000 000

Ft

391 949 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
3

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Riasztó

Szintek száma:
1

Kert mérete:
861  m2
Méret:
472 m²

Leírás

Csodálatos otthon, több szinten, medencével, kondenzációs fűtésmegoldással, napkollektorral várja új lakóit
!A főváros határában, a csömöri patak közelében, kertvárosi környezetben kínáljuk ezt a kivételes családi házat a sok fényt, tágas tereket, igényes részleteket.
A 3 szintes épület egy 861 nm-es, gondozott telken helyezkedik el.
A két lakószint összesen 282 nm-es lakótérrel rendelkezik, melyek alatt egy 180nm-es pinceszint lett kialakítva számos kényelmi és wellness funkció megvalósítására. Pinceszint:
Két állásos garázs, automata kapuval és fűthető külső lehajtóval, nagy wellness helyiség, benne egy 6 x 4 méteres 1,5 méter mély medencével, zuhanyzós fürdő, borospince, kamra, háztartási helyiségek, mosdó, WC, és a kazánház. A legalsó szintről léphetünk ki abba a hangulatos kis zugolyba is, ahonnan nyílik egy kis külső földpince a zöldségek/gyümölcsök ideális tárolására. A garázsban kapott helyet az a 2.500 literes tartály, melyben gyűlik a tetőn elhelyezett 24 nm-en elterülő, napkollektor által előállított meleg víz. Ennek köszönhetően a medencében 30 fokos vízben lehet lubickolni, a töltését pedig fúrt kútról is meg tudja oldani a gépészeti rendszer.
Földszint:
A 141 nm-es földszinten, 66 nm-en egy légtérben találja a márvány burkolatú kandallós nappalit, a tágas konyhát és egy dolgozósarkot.
A kandalló fatüzeléses, mely képes befűteni az egész házat.
A házat körül ölelő 82 nm-es kerámia burkolatú teraszra mindhárom helyiségből kiléphet és élvezheti a szőlőlugas árnyékában a szabad levegőn elköltött étkezéseket.
A nappaliba rengeteg fény árad be a terasz gyönyörű üvegfelületein. Itt a földszinten található még egy hálószoba saját gardróbszobával, egy sarokkádas fürdőszoba, egy nagy háztartási helyiség, kamra, külön WC és egy télikert.
A nappaliban egy galéria adhat különleges hangulatot a nagy belmagasságot kedvelőknek. amit hűvösebb estéken a kandalló fénye tehet még különlegesebbé.
Tetőtér:
A legfelső, tetőtéri szinten helyezkedik el egy nappali, négy, erkélyes hálószoba saját gardróbszobákkal, 2 fürdőszoba WC-vel, és az alsó télikert folytatásaként, egy napfényes, a növények számára is ideális tér nyílik meg előttünk.
Gazdaságos üzemeltetés:
Az épület folyamatosan karbantartott, már több korszerűsítésen, felújításon átesett: 4 éve modern kondenzációs gázkazánt kapott, összekötve a napkollektorokkal is, 2 éve pedig a külső falfelületek kaptak új színezést, valamint minden fa szerkezet le lett ápolva.
Elektromos biztonsági redőnyök szolgálják a kényelmet.
A ház riasztóval, kamerákkal ellátott.
Kert:
A különleges, mediterrán növényekkel betelepített, öntöző rendszerrel ellátott gyönyörű kert, már a kaputól elvarázsolja az embert, nem is beszélve a teraszról nyíló mesés kilátásról, és a lugas romantikus hangulatáról. Ha vendégeket vár, az ő autójukat is el tudja helyezni a kertben kialakított szabadtéri gépkocsibeállókon.
Környék:
A közelben a település központja, ahol a bevásárlás számos helyen megoldható, közel az orvosi rendelő, patika, posta, a Volán busz és a HÉV megállója. Az utcában játszótér. A környéken minden igényt kielégítő infra- struktúra. Autóval pedig tényleg percek alatt Pesten van, vagy az M0-ás és M3-as autópályákon gyorsan távolabbi célokat is elér.

Tökéletes választás nagyobb családoknak, összeköltözőknek, akik közel a fővároshoz, mégis biztonságos, nyugodt környezetben keresik új otthonukat, illetve olyan p?

Referencia szám: HZ078311

Hirdetés azonosító: 149719004

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 24 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn