2 Generációs családi ház, üzlethelyiséggel eladó Kartalon

44 900 000

Ft

320 714 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
B

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
2

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
850  m2

Méret:
140 m²

Leírás

Ingatlanosok, csak a kizárólagos értékesítés igénye nélkül keressenek!!!!

Eladó Kartalon, Budapesttől 40km-re csendes utcában 2 generáció számára azonnal költözhető 110m és 30m2 sarokház, 850m2 telekkel, 18m2 üzlethelyiséggel, kb. 50m2 tárolóhelyiségekkel, és szerelőaknával.
Közbiztonság kiemelkedően jó, szomszédok barátságosak, gyermekes, szülőkkel együtt költöző (esetleg is-is) családoknak tökéletes választás lehet. Az udvaron kb.150 m2 lett játszótérnek kialakítva, mászókával, gyerek faházzal (alkalmas limonádé terítésre az utca szomjazóinak, ha kell a zsebpénz (: ), hintákkal, csúszdával, és egy növő félben lévő diófával, ami az árnyékot biztosítja. Mindez elválasztva a kerttől, ahol több gyümölcsfa található, és a termőtalaja is tökéletes. A kertben készült egy 4m x 4m betonalap, ahova medencét lehet rakni, valamint a két ház között a nyitott terasz úgy lett kialakítva, hogy csatorna és víz van odavezetve, esetleges sütögető bográcsozó komfortosan kivitelezhető legyen. A saroktelken 3 kapubejáró is található 3 autóbeállóval, az egyik folytatása egy normál méretű szerelőakna, a kapun belül. A két ház között, és a fontosabb helyeken, illetve a kapuknál betonozva lett.
A ház bővítése részlegesen készült el, teljes mértékben lakható, egy újépítésű nappali helyiség szerkezetkész, amelyhez tartozik egy használatra kész szoba, és egy tárolóhelyiség is, ami tető alatt van. Az új rész 2 fala nincs szigetelve, a ház többi részén szigetelés van, amely nem lett leszínezve. A kisebbik ház szigetelése szintén nincs le színezve, ezenkívül összkomfortos, lakható állapotú, kis fedett terasszal, és egy jelenleg szintén szigetelt 12m2 tárolóhelyiséggel, ami szobává alakítható. A Befejezési, esetleges átalakítási munkákhoz, a leendő új tulajdonosnak, igény esetén tudok szakembert biztosítani.
Az ingatlanhoz tartozik egy utcafrontról nyíló, 18m2-es üzlethelyiség, árammal, vízzel, mosdóval, wc-vel, egy 6m2es galériával, valamint közvetlen ajtóval egy kb. 25m2-es tárolóhoz. Azonnal befogható üzleti célokra, illetve akár garázsnak is megfelelő.
Prima élelmiszer, éjjel nappali benzinkút, pékség, óvoda, buszmegálló 5 perc séta, a település központja, iskola pedig 1,3km-re található.
Buszjárat sűrű, Aszód, Gödöllő, BP Népstadionhoz is van közvetlen járat sok, illetve az aszódi vasútállomásról a Keleti pályaudvar felé.
44.900.000Ft

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146503126

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn