1930 négyzetméteres építési telek eladó, 100 négyztméteres házzal

175 000 000

Ft

1 750 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

okt 4., 13:10

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
központi fűtés

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
G

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Riasztó

Szintek száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert:
különálló

Kert mérete:
1930  m2

Méret:
100 m²

Leírás

Hatalmas telekkel eladó családi ház Pilisvörösvár szívében Idilli otthon, örök panorámával!

Szeretne egy olyan otthonba költözni, ahol a múlt értékei és a jövő lehetőségei ötvöződnek? Most itt a lehetőség, hogy egy valódi gyöngyszemre találjon Pilisvörösváron!

A 1950 négyzetméteres telek két utcát köt össze, és jelenleg kb. 700-800 négyzetméter üresen áll a ház mögött. A telek adottságai kiválóak: Örök panorámát kínál, amit minden nap élvezhet az új tulajdonos!!!! A pilisvörösvári építész szerint az építési lehetőségek is adottak, hiszen a telek 30%-a, azaz 600 négyzetméter beépíthető, maximum 5,5 méteres magasságig.

Ez a különleges ingatlan Nagypapámék szeretettel és odafigyeléssel építették 1970-ben, mely azóta is folyamatosan karbantartott. A ház belső része pár évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át, amely során új nyílászárók, ajtók és villanyvezetékek kerültek beépítésre. A tetőt 14 évvel ezelőtt cseréltük, így az is megfelelő állapotban van. Mindehhez egy 80 négyzetméteres, 2 méter magas szuterén is tartozik, ami számos lehetőséget rejt magában akár egy kis műhelyt is kialakíthat benne.

Az ingatlan biztonsága garantált: riasztórendszer van kiépítve, amely a kert egy részét is lefedi. Emellett kocsibeálló is rendelkezésre áll, így az autóval érkezők számára is megvan a kényelmes parkolási lehetőség. A kertben egy 40-50 négyzetméteres, hangulatos szaletli biztosítja a nyugodt pihenést és családi összejövetelek helyszínét.

A ház minden szobájában klímaberendezés található, így nyáron is kellemes a hőmérséklet. A fűtésről gáz- és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, és bár az épület kívülről nincs szigetelve, a fűtésszámla így is meglepően alacsony. Az ingatlan soha nem szenvedett repedésektől vagy beázástól a szerkezet stabil és megbízható.

A ház elrendezése praktikus: a folyosóról külön nyílnak a szobák, a konyha, a fürdőszoba és a mellékhelyiség. Külön padlásfeljáró és kamra is rendelkezésre áll, a tetőtér pedig könnyedén beépíthető, ha további bővítési lehetőséget keresne.

Az elhelyezkedés szempontjából is ideális: a városközpont, iskola, óvoda mindössze 10 perc sétára, a vasútállomás pedig 15 perc sétával elérhető. A Kálvária-kápolna pedig szintén 10 perc kényelmes sétával megközelíthető.

Ez az ingatlan tökéletes választás mindazoknak, akik egy szeretettel karbantartott, kiváló állapotú házat keresnek egy csendes, de jól megközelíthető környéken. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget hívjon most, és nézze meg személyesen is ezt a mesés otthont!

Hívjon bizalommal és nézze meg személyesen ezt a különleges ingatlant!

Videó az ingatlanról:



Az ingatlan ára: 180 millió forint (450 ezer euro)

Köszönettel
Haraszti Levente

Hirdetés azonosító: 150657311

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 19 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn