14 éve működő 53 m2-es élelmiszerbolt, árukészlettel, berendezéssel

company_logo

49 000 000

Ft

924 528 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Utcán
Méret:
53 m²

Leírás

Vállalkozni Vágyók, Figyelem!
Külföldre Költözés Miatt Eladó Egy 14 Éve Folyamatosan Jól Működő Élelmiszerbolt, Berendezéssel, Árukészlettel Diósd Legjobb Részén!

Diósdon, széles, forgalmas, aszfaltozott utcában eladó egy 53 m2-es élelmiszerbolt, berendezéssel, 75 m2-es térkövezett terasszal, 3 db parkolóval, teljes árukészlettel!

A Kosárka ABC alaposabb megismeréséhez, kérem, hogy a képeken kívül tekintse meg a 3D-s virtuális sétát és a Youtube bemutató videót:



A Kosárka ABC-t 14 éve üzemeltetik, gondos odafigyeléssel, folyamatosan bővülő, friss árukészlettel és akciókkal, ezért nagyon kedvelik és jól ismerik a környéken, egy jelentős, állandó vevőkörrel rendelkezik, ezért az új tulajdonosnak egy Azonnali Fix Bevételt fog biztosítani.

A kedves és segítőkész tulajdonos úr külföldre költözés miatt adja át, ezt a jól bejáratott üzletet, azonban szeretné ha ezt a sok éves munkát, amit a boltba fektetett, az új tulajdonos is sikeresen vinné tovább, ezért addig maradna, amíg az összes kapcsolattal, beszállítóval, bolti eladóval, állandó vendégkörrel megismerteti.

A Kosárka ABC-t bérleti joggal, a bolt üzemeltetéséhez szükséges Kft-vel, teljes berendezéssel, teljes árukészlettel, ami kb. 27 millió Ft., a boltot jól ismerő bolti eladóval veheti át az új tulajdonos.
Az épület, amelyben a bolt található egy kedves és korrekt úriemberé, aki az "Élni és élni hagyni" elv alapján nagyon kedvező bérleti díjat kér az üzlethelyiségért, melyet természetesen az új tulajdonos is átvehet, találkozhat és megismerheti az úriembert és leszerződhet vele.

Az élelmiszerbolt egy 44 m2-es üzlethelységiből, egy 5 m2-es iroda-tárolóból, egy 2.7 m2-es tárolóból és egy 1 m2-es Wc helységekből áll, valamint tartozik hozzá egy 75 m2-es térkövezett terasz és a bolt előtt található 3 db parkoló.

Tartozékok, extrák, egyéb: - 2 db inverteres hűtő-fűtő klíma, - 8 db kamera, - riasztó, - 1 db hús hűtő, - 1 db üdítő hűtő, - 1 db tej hűtő, - 1 db bor hűtő, - 3 x 20 A villanyóra, - Zöldfa bölcsődével szerződés pékárú szállításra, - teljes berendezés, polcokkal, mérleggel, szeletelővel, pénztárgéppel, számítógéppel, - teljes árukészlet, ami kb. 27 millió ft. értékű

Költségek: a villany 110 ezer/hó, a víz 2 ezer/hó, ezen kívül a eladó(k) fizetése, valamint a bérleti díj
- fűtésre nem kell külön költeni, télen a hűtők annyi meleget termelnek, ami kényelmesen befűti az üzlethelyiséget, azonban lehetőség van egy gázkazánnal radiátor hőleadókkal vagy a fűtésre is alkalmas klímákkal fűteni.

A bolt elhelyezkedése kiváló, Diósdon a Homokbánya utcában található. A közelben több nagy cég, mint pl. a Kludi és kisebb cégek telephelye található, az itt dolgozók rendszeresen látogatják az üzletet. Buszmegálló 1 perc sétával elérhető.

A bolt kizárólagos értékesítésével én foglalkozom, az üzlettel és megtekintési időpont kérésével kapcsolatban hívjon bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147731489

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn