100 Ha halastavas terület eladó, Úri

company_logo

800 000 000

Ft

800 Ft/m²

Cím:

Feladás dátuma:

tegnap, 07:30
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
1000000 m²

Méret tipus:
m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret (ha):
100

Méret (m2):
1000000

Leírás

Pest megyében, Úri település határában eladó 100 Ha horgász-, és halastavas terület.
A lankás területen a réteket erdők, szántók szegélyezik, elvarázsoló atmoszférát biztosítva a tavak és tározók vizeinek.
A jelenleg is üzemelő Horgásztó magánúton közelíthető meg, rendelkezik ivóvíz és áramellátással. Az út közvetlenül a déli tájolású terasszal rendelkező vendégházhoz vezet, ahol 3 külön vendégszoba, és egy egylakásos kis apartman kapott helyett. A főépület mellett a horgásztó kiszolgálásához egy kisebb, fedett teraszos házikó is áll, ahol jelenleg a napi jegy értékesítés folyik, továbbá vendég WC helyiségek kaptak helyet.
A nagy tó felett fekszik a vízgazdálkodáshoz szükséges tározó, gáttal, töltéssel elválasztva, mellette rét, legelő.
A lankás legelőn tovább haladva érhetjük el a kis erdővel határolt Halastavat, ehhez is gát, töltés, nádas, csatorna tartozik. Ezen a tavon halgazdálkodás folyt, de kiválóan alkalmas bármilyen vízi sport és ahhoz kapcsolódó vendéglátás, vagy akár kemping célú üzemeltetésre. Ezen a területen nem áll rendelkezésre semmilyen közmű, ennek megoldása a vevő feladata.
Kiváló választás sport-, és szabadidős horgászat, vízi sport, vagy turisztikai célú befektetésnek egyaránt, a terület kedvező fekvése, nagysága miatt akár többféle hasznosítási potenciállal bír egyszerre.
Érdeklődni: Borók Andrea;

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 125057229

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 14 napja

Megosztás