Sziráki eladó 115 nm-es ház

company_logo

52 000 000

Ft

452 174 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
900  m2

Méret:
115 m²

Leírás

Szirákon, Nógrád megyében kínálunk eladásra egy korszerű, minden igényt kielégítő kertes házat. Szirák a Cserhát dombjai között a Bér-patak völgyében, a fővárostól 65 kilométerre, északkeletre, festői környezetben helyezkedik el, az ősidőktől lakott, gyönyörű település történelmi múltjának legszebb ékköve a Teleki-Degenfeld Kastélyszálló. Ha ebben a rohanó világban szeretne megpihenni itt nyugalomra lel.
Az ingatlan 2002 ben épült, korszerű anyagokból, gondos szakértelemmel. Falai Porotherm téglából készültek perlites szigetelő vakolattal, a födémszerkezet beton, szigeteléssel ellátott. Tetőtere beépíthető. A lakóteret tágas nappali mellett két hálószoba, fürdőszoba külön wc.-vel, konyha kamrával, étkező, előszoba és terasz alkotják. Részben alápincézett, udvarán garázs és melléképület található. Kertje ideális méretű, gyümölcsfákkal tarkított. A telekhatár közvetlen szomszédságában napelempark található, a nyugalom garantált. Fűtéséről egyaránt gondoskodhatunk modern kondenzációs kazánnal, vagy vegyes tüzelésű kazánnal, radiátor hőleadókkal, konyhájában egy cserépkandalló is rendelkezésre áll.
Hétvégi háznak, de állandó lakhelynek is kitűnő választás, Szirák kedvelt vadász illetve kirándulóhely. Falusi Csok igénybe vehető a településen. Szirákon óvoda, bölcsőde, iskola háziorvos, fogorvos és állatorvos is található, művelődési ház és könyvtár is rendelkezésre áll, folyamatosan fejlődő, gondosan karban tartott falu. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal ! Az OTP Bankcsoport tagjaként hitellehetőségekkel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink lakáscélú adásvételét.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 129434336

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn