Egyedi ajánlat!

Sok lehetőséget nyújtó, költözhető állapotú családi ház! 103_nog

company_logo

32 900 000

Ft

325 743 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 18:29
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert mérete:
928  m2

Méret:
101 m²

Leírás

Nógrád- megye egyik jó fekvésű, közel ezer fős településén, Nógrádsápon eladó ez a történelmi múltú ingatlan. Ahogy a fő utca a völgybe ereszkedik, két oldalán magasabban fekvő telkek egyikén, rálátással a Somlyó hegyre.
Valamikor a felsősápi uradalom kis szolgáló háza volt ez a mára 100 négyzetméteressé alakított családi ház. Az eredetileg magas kőalapra épült vert vályog falazatú parasztházból, az évek alatti hozzáépítésekkel L- alakú, üvegezett verandás, kényelmes lakóház lett.
Jelenlegi elosztása és műszaki felszereltsége már a mai modern igényeket is kielégíti, de a hangulata és hozzáépítés is felidézi a hagyományos stílust.
Az ingatlan összközműves, villany, - víz és csatorna a házba bevezetve, gázcsont a telken belül található.
Belsőleg nagyrészt felújított és korszerűsített.
Az üvegezett verandára 2 bejárati lehetőséggel juthatunk. A főbejáraton át egy előszoba fogad, majd az innen folytatódó folyosóról lépünk a 2 hálószobába és az étkező konyhába. Utóbbinál egy nagy teraszajtón közvetlenül is kimehetünk az ívben épült teraszra. Az étkező konyhából nyílik a legnagyobb szoba, ami most nappaliként funkcionál. Egy kisebb folyosóról a sarokkádas fürdőszoba, külön WC és nagyon okos megoldásként egy külön mosókonyha- kamra áll rendelkezésre.
Látszó fafödém szerkezete alulról 20 cm üveggyapot szigetelést kapott és álmennyezetet, de a gerendás osztás látható, amivel megőrizték a plafon eredetiségét. Az egész házban aljzatbeton, majd ezen laminált padló, illetve járólap burkolat készült. A veranda hagyományosan egy soros téglafala pedig belülről ytong fallal bővített, hogy a majdani külső felújítással megőrizhessék a ház eredeti kinézetét.
Nyílászárói már korszerű, hőszigetelt ajtók és ablakok. Lábazata a felújítások során már körben vasbeton megerősítést kapott.
Fűtésrendszere központi, vegyestüzelésű kazánnal és radiátoros hőleadással, melyet a 2019- es korszerűsítés során alakítottak ki, majd 2022-ben egészítették ki zártrendszerű kiegyenlítőtartállyal és csőtermosztáttal, ezáltal a keringető szivattyú automatikusan kapcsol, amikor eléri a kívánt hőfokot (igény szerint állítható) a rendszerben. A kazán mellett egy bojler is ráköthető a rendszerre, amivel temperáló fűtést lehet használni. A rendszer kialakítása lehetővé teszi külön- külön és az együttes használatot is a fűtéshatékonyság céljából.
A házban 3 kémény található, 2 a szobák között (ezek a padlásszinttől újraépítést igényelnek), egy pedig a legkésőbb kialakított kazánháznál (jelenleg csak ezt használjak).
Áramellátása is korszerű, kibővített. Klímarendszernek és ipari áramhoz is előkészítve, ha a későbbiekben valakinek szüksége lenne rá. Most még klímák nincsenek felszerelve, mert a vályogfalazat vastagsága miatt nyáron is kellemes bent a hőmérséklet, ezért szükségtelennek érezték.
Tetőszerkezete még nem került felújításra ez már a következő tulajdonos feladata lesz. Fagerendás, hagyományos cseréphéjazattal, mely jelenleg funkcióját ellátja.
A lakótér folytatásában készül.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150312419

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn