Egyedi ajánlat!

Saroktelkes duplatelek, hagyományos vályogházzal! 99_nog

company_logo

20 000 000

Ft

217 391 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 18:29
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert mérete:
3395  m2

Méret:
92 m²

Leírás

Váctól mintegy 30 kilométerre fekvő barátságos kis településen, Legénden vált eladóvá ez a központi fekvésű, duplatelkes ingatlan. Összesen 3395 nm- en fekvő, elhelyezkedésénél fogva csendes, tágas porta.
Buszmegálló, óvoda, boltok, orvosi rendelő néhány percnyi sétára találhatóak. Iskolás korú gyerekeket a két szomszédos település általános iskoláiba falubusz hordja. Vácra közvetlen buszjárattal járhatnak iskolába. Legénd összes közintézménye, valamint műemléképülete felújított.
A település vezetősége üdvözli és támogatja mind a vállalkozói tevékenységet, mind az állandó lakhelyet választókat. Legénd közbiztonsága kiváló, elhelyezkedése miatt kedvelt kiránduló és vadászhely. A környékbeli erdőkben jelentős számú szarvas, őz és vaddisznó él, ezért a falu gyakori látogatói a túrázók és pihenésre vágyók mellett a sportvadászok is.
Legénd népszerű választás a zsúfolt agglomerációból elvágyódó családok körében. Szerencsére egyre többen fedezik fel ezt a települést, olyan fiatal családok is, akik Budapest elérhető távolságában, de egy jól élhető, barátságos kis faluban szeretnének élni, gyermeket nevelni.
Budapest és Vác, valamint Rétság és Balassagyarmat is könnyen megközelíthető a településről. Sokan a pihenés és elvonulás céljából válasszák ezt a kis falut, hiszen kedvelt vadászterületei, kiránduló és túraútvonalai, valamint a környék látnivalói vonzzák a pihenésre, kikapcsolódásra vágyókat.
A holland üdülőfalu és a vendégházak népszerűek a turisták körében. Lakossága befogadó, sokszínű, számos külföldi család él életvitelszerűen a településen, közösségi élete virágzó!
Külön helyrajzi számokon, de együttesen eladó egy 1774 nm-es, tulajdoni lapja szerint kivett, beépítetlen terület, és egy 1621 nm-es kivett, lakóház udvar megnevezésű ingatlan.
A telken külön vízóra található. Parkosított, egy természetes és egy épített kis tavacskával, árnyékot adó nagy fákkal. Külön kúttal rendelkezik. Valamint állattartásra, gazdálkodásra alkalmas felépítményekkel ellátott.
A saroktelken álló házhoz bevezetésre került a víz és az áram, csatorna, illetve a gázcsonk az udvaron található. Fűtése jelenleg egy a nappali- konyha közt elhelyezett nagy cserépkályhával, illetve a többi helységben elektromos fűtőtestekkel megoldott. Áramrendszere nagyrészt rézkábelekkel kiépített, 3 fáziusú opció 380 V hoz, jelenleg 6, 220 V os csoportra osztva, 3X16 bejövő amper.
Ezen a portán is található egy kút, árnyas fák, nagy méretű kerti kiülő, a kert végében egy 12.5 nm- es pince.
Az ingatlan teljeskörűen felújítandó, melyhez a tervdokumentáció rendelkezésre áll, igény szerint a jelenlegi tulajdonos a vevő rendelkezésre bocsájtja.
A jelenleg két bejárattal rendelkező, L- alakú, 103 nm- es ingatlan a következő helységekből áll:
hasznos alapterülete: 92,5 nm
előtér: 6.67 nm
fürdőszoba: 5,48 nm
konyha-étkező: 17.84
nappali: 17.54 nm
kisszoba: 9.62 nm
hálószoba: 23.83 nm
előszoba: 11.54 nm
tornác:10.78 nm
Az udvarról nyílik a padlásfeljáró és további tárolásra.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149815185

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn