Kis csaladi haz, Kisterenyen

12 900 000

Ft

215 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 3., 20:04

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
60 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Garázsban

Kert:
különálló

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

A szépséges Mátra lábánál, Budapestről  90 km-re eladó egy takaros 60 nm-es idilli  kis családiház Kisterenyén. Az ingatlan tökéletes választás a vidékre vágyóknak, hétvégi háznak vagy befektetési lehetőség, mivel Budapestről kevesebb mint egy óra alatt érhető el. Bátonyterenye autóval 5 percre, míg a Nógrádi vármegyeszékhely, Salgótarján 10 percre található.

Az ingatlanban található egy  konyha, fürdőszoba és két nagyméretű szoba, folyosó, valamint egy kamra (összesen 60 nm). Az ingatlan már tisztasági festésen esett át. Nyugodt, csendes utca, kedves-segítő szomszédokkal. A családi ház hagyatékból kerül eladásra, azonnali költözés lehetséges. 

Az ingatlan számos lehetőséget rejt magában.  Akár idősebb  házaspárnak, vagy fiataloknak is megfelelhet. Akár vállalkozásra is alkalmas. A ház mögött található  lapos kert, számos zöldségnek és gyümölcsnek táptalaja, mivel folyamatosan volt művelve gondos hozzáértő kezeknek köszönhetően. A telek rendkívül napos így napelem, napkollektor beszerzésével, akar kedvezően javítható az ingatlan áramellátása. Kerti csap található az udvarban, mely biztosítja a kert és növények locsolását, illetve egyéb tevékenységeket szolgál ki.

Az ingatlan fűtésrendszere: gázfűtés, mely konvektorokkal biztosítja a meleget. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja.  Extraként elmondható, hogy az ingatlan közepén egy cserépkályha lett kialakítva. Elhelyezésének köszönhetően a teljes ingatlanban biztosítja a meleget a hidegebb hónapokban. Összközművel rendelkezik az ingatlan. (Vezetekes víz, gaz, aram, es csatorna.) Kisebb felújítások voltak az elmúlt 15 évben, azonban igény szerint az ingatlan felújítást igényel a későbbiekben.(Nyílászáró csere, vízvezeték csere,szigetelés)

Az ingatlanhoz tartozik egy nagyméretű garázs, melyet egy betonozott széles kocsibehajtó-ról közelíthetünk meg. Az ingatlan kameraval megfigyelt.

A belső udvarban több tároló és fedett udvari helység található.

A mellékhelyiségek árammal vannak ellátva. A kertben jelenleg is jó minőségű szőlő es almafa található.

Ha elvarázsolta ez a kis takaros családi ház, akkor keressen bátran és tekintse meg.

Érdeklődni:

Kérem csak komoly érdeklődők keressenek.


A telekszomszédban található egy 100 nm-es felújított ingatlan, teljesen különálló kerttel és helyrajzi számmal,  így akár egyben is megvásárolható a két ingatlan. Az ár ebben az esetben külön egyeztetést igényel.

Az ingatlan előre egyeztetett időpontban a késő délutáni, esti órákban tekinthető meg.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146213045

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn