Fiatalos, Felújított Kétszintes Családi Ház

89 900 000

Ft

580 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 9., 20:21

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
házközponti

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Szintek száma:
2

Költözhető:
azonnal

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
859  m2

Méret:
155 m²

Leírás

Fiatalos, Felújított Kétszintes Családi Ház Budapesttől 1 órás autóútra, Balassagyarmaton eladó!
Tökéletes választás gyermeket tervező pároknak, családoknak.
Az 5 szobás, 155 m2- es összkomfortos családi ház 859 m2- es telken helyezkedik el, így megfelelő életteret biztosít akár nagyobb családok számára is.

Az 1983-ban téglából épült ingatlan a folyamatos karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van, legutóbb 2021-2022-ben esett át széleskörű felújításon: az energetikai hatékonyság javítása érdekében a ház 10 cm-es hungarocell hőszigetelést kapott, valamint a már meglévő faelgázosító kazán mellé kondenzációs gázkazán került beépítésre.
Ekkor épült a minőségi, gondozásmentes WPC kerítés és a térkővel borított járda, gépkocsibeálló/udvarrész, melyre a bejutást elektromos kapu biztosítja.
Az ablakok hőszigetelt műanyag nyílászárók, melyekhez kívül-belül egyaránt gránit ablakpárkányok társulnak. A hőleadás radiátorok segítségével történik, a ház melegvíz ellátásáról villanybojler gondoskodik. Az ingatlanban 3 klíma található.

A házba az utcafrontról nyíló fedett teraszról jutunk be. Az előszobába lépve a modern beépített szekrényeknek köszönhetően elegendő hely jut a család és az érkező vendégek ruháinak egyaránt. Innen a tágas folyóson haladva jutunk az utcára néző Szobába, amely a rengeteg ablaknak köszönhetően rendkívül világos. Ezen a szinten található az épített zuhanyzóval és wc-vel ellátott Fürdőszoba, valamint egy háztartási helyiség is.
A folyósóról két lépcsőt megtéve jutunk a rendkívül világos, benapozott Nappaliba. Ide kapcsolódik a családi élethez is tágas, jól felszerelt konyha és étkező.

A nappaliból egyedi, modern lépcsőn jutunk fel az emeletre, ahol 3 Különnyíló Szoba és egy kádas, wc- vel is ellátott Fürdőszoba található. Az egyik szobához hangulatos Erkély is kapcsolódik.
A maximális helykihasználás és a praktikum jegyében az emeleti folyosón is beépített szekrény és gardrób került kialakításra. Kettő szobához gardróbhelyiséggé alakítható szobarész is tartozik. Minden helyiség frissen festett.

A földszinten a nappaliból nyílik a hangulatos Fedett Terasz, mely összeköti az udvart és a benti helyiségeket. A tető kiváló állapotú, a födém nemrégiben hőszigetelést kapott.

A ház alatt található egy 25 m2-es pince - mely garázsként is használható, és egy 15 m2-es kazánház.
Az ingatlan előtt az engedéllyel beépített ároknak köszönhetően 3 személygépkocsi kényelmesen parkolhat.
A telek hátsó részén 2022-ben kialakításra került egy 35 m2-es Különálló Épület, amely vállalkozásra, egyéb tevékenységre is alkalmas. Az épület szigetelt, járólappal és vizesblokkal ellátott, műanyag nyílászárókkal beépített.
A nemrégiben végzett elektromos hálózatbővítésnek köszönhetően az ingatlanban 3X32A Ipari Áram elérhető.

Egyedülálló módon a telek végén a hátsó utcára néző 2 Különálló Garázs is található, melyek szerelőaknával és árammal rendelkeznek. A garázsok a nagy keresletnek köszönhetően könnyen kiadhatóak.

További kivételes tulajdonsága az ingatlannak, hogy Két Utcára Nyílik, így hátulról a garázsok mellett lévő nagykapun is megközelíthető, ahol egy közel 50 m2-es fedett kocsibeálló/tároló rész található.
Az épület biztonságáról kiépített kamerarendszer gondoskodik. Az udvar egy részén öntözőrendszer került kiépítésre, a locsolás saját fúrt kútról is biztosítható.
A szomszédok felől egyik oldalon minőségi beton kerítés, másik oldalon egy éve kiépített ponthegesztett drótkerítés található.

A ház tartozéka, így a vételár részét képezi a beépített konyhabútor és konyhagépek, valamint a beépített gardrób -és fürdőszobaszekrények.

Az ingatlan PER-És Tehermentes, Tulajdonostól Eladó. A vételár kifizetését követően Azonnal Költözhető.

Vételár: 89,9 millió forint

Jöjjön el és tekintse meg személyesen ezt a remek ingatlant!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150151707

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 8 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn