Építési telek mesés környezetben

9 000 000

Ft

5 000 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Méret:
1800 m²

Házszám:
1

Hány százalékban beépíthető?:
3  %

Villany:
van

Víz:
nincs

Gáz:
nincs

Csatorna:
nincs

Leírás

Eladó kétbodonyi építési telek az üdülősoron, mesés környezetben:
- 1800 m2 terület
- méretéből adódóan számos célra hasznosítható
- nem kell kifüggeszteni, művelés alól kivont
- 1/1 tulajdonostól közvetlenül eladó
- folyamatosan fejlődő településrész
- 3% beépíthetőség (54 m2)

Az egész évben megközelíthető, csendes és kifejezetten hangulatos telek a kétbodonyi üdülősoron található, nem egészen 200 méterre a helyi horgásztótól, ami vonzó pihenő- és horgászhely a látogatók számára. A horgásztónak és a hely szellemének köszönhetően a turizmus szempontjából is dinamikusan fejlődő település, sorra építik be a telkeket és folyamatosan nyílnak a szálláshelyek. A rendezett telek a Cserhát dombjainak ölelésében egy völgy kellős közepén fekszik, igazán természetközeli környezetben. Méretéből adódóan nemcsak saját használatra, hanem különböző vendéglátó és turisztikai célú felhasználásra is ideális. A település kapcsolódik az Országos Kéktúra vonalához, így gyalogosan és biciklivel is számos kikapcsolódási lehetőség nyílik.

A telek jelenleg két helyrajzi számon szerepel, összevonásuk előtt nincs akadály. Az áram vadonatúj villanyóra-szekrénybe érkezik, más közmű egyelőre nincs az utcában. Kétbodony egy Nógrád megye szívében fekvő festői település, Budapesttől 70 km, Váctól 30 km, Bánktól pedig 10 km távolságra.

Röviden a faluról:
Kétbodony a falusi turizmus lehetőségeit legeredményesebben kihasználó településeink egyike, amit kínálhat a Cserhát, itt sikerült valóban vonzóvá tenni a pihenni vágyók számára: van halastava, a közelben vadászati lehetőség, nyílik mód lovagolni, sétakocsikázni, palóc és szlovák ételeket enni, kipróbálni kézügyességünket a népi iparművészet egyes ágaiban, s megismerkedni a helyi hagyományokkal. Mindemellett országos hírű rendezvénnyé nőtte ki magát a Szilvaszombat, mikor is a gyümölcs minden lehetséges módon feldolgozásra kerül, s a kóstolás számtalan színpadi produkcióval egészül ki.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145440640

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn