Eladó nyaraló, Palotás Palotás, 13500000 Ft, 61 nm 94_nog

company_logo

13 500 000

Ft

221 311 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújítandó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Szintek száma:
4+

Költözhető:
azonnal

Méret:
61 m²

Leírás

Nógrád- megye egyik kifejezetten népszerű horgász, és üdülőhelyén, Palotáson kínálom megvételre ezt a Tóparti útra nyíló ingatlant.
A telken egymástól kényelmes távolságra két könnyűszerkezetes ház áll, melyek mindegyike hivatalosan épített, térképészetileg feltüntetett. A tóra és a mellette fekvő kis erdősávra panorámás, enyhén lejtős teleken fekszik. 1198 négyzetméteres kertje örökzöldekkel és lombhullatókkal vegyesen ültetett, árnyas, pihenésre, kertészkedésre és kikapcsolódásra tökéletes helyszín. Sütögető, - bográcsozóhellyel. Öntözése kútról lehetséges. Tároló, kis barkácshelység, valamint kerti zuhanyzó is készült a telken. Az ingatlan a tóparti utcáról nyílik, de kifut egészen a középső utcára, ahonnan szintén lehet kaput nyitni és parkolót, bejáratot létesíteni.
A Tóparti utcához közelebb eső ház: 33 nm
Magas sátortetős, jelenleg egy légterű, középen csigalépcső vezet a padlástérbe, ahol egy két-három személy részére alkalmas egylégterű alvótér található. Az egyébként jól szigetelt, tehát nem forró padlástérben két kis ablak szolgáltatja a fényt és a légmozgást. A víz bevezetésre került, kis zuhanyzó is tartozott hozzá, amit vissza kell építeni, hiszen a felújítás sajnos félbemaradt. Konyha- nappali (kialakításra váró fürdő) és egy kényelmes terasz található az alsó szinten. A házikóhoz a konyha- fürdő rész ferdetetős hozzáépítés.
Második ház:
DO 23-II. Típusú faház: 7nm terasz, 16nm földszint, 12 nm tetőtér
Engedélyezési tervei és műszaki leírása rendelkezésre állnak.
Az eredeti felépítmény terasza beépítésre került, így egy üveges verandával és egy zuhanyzófülkés fürdőszobával bővítették, amely ferdetetővel ellátott. Illetve az eredetileg fürdőszobának tervezett kisebb helység most hálófülkeként szolgál. Ezenkívül egy főzőfülke, étkező-nappali sarok és egy hálószoba található benne.
Mindkét házikó használható állapotban van, felújításukat- korszerűsítésüket elkezdték, de vannak befejezendő feladatok. Az áramellátásuk rézvezetéken fut, egy mérőállásról biztosított, amely az első háznál került kialakításra, innen földkábelen vezették a második faházhoz az áramot. Mindkét ingatlan 3 oldalról 5 cm- es hungarocell szigetelést kapott tavaly. A külső homlokzatok jelenleg már csak festésre várnak.
Vízellátásuk kútról megoldott, ejtőtartályos szivattyús rendszerrel, egy 250 literes hordó tárolja a vizet, melyet vízmelegítős rendszeren keresztül vezettek a házba. A szennyvíz saját derítőbe ürül.
Az ingatlan tulajdoni lapja szerint kivett kerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület, a termőföld védelméről szóló törvény nem vonatkozik rá, nem kifüggesztés köteles.
Övezeti besorolása: Üh, hétvégi házas üdülőterület.
Palotás népszerűsége miatt befektetés céljára is alkalmas. A két házikó nagyobb család vagy baráti társaság részére is könnyen kiadható horgásztanya lehet. Mivel két utcáról is megoldható a bejárás, akár külön is választható. Népszerű kiránduló és turistacélpont. Kulcsosházként is megállhatja a helyét.
Elhelyez.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148872920

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn