Eladó nyaraló, Bánk Bánk, Jázmin utca, 18500000 Ft, 30 nm 92_nog

company_logo

18 500 000

Ft

616 667 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
30 m²

Állapot:
Felújítandó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Költözhető:
megegyezés szerint

Leírás

Bánk méltán népszerű nógrádi település, itt kínálom megvételre ezt a kivett hétvégi ház, udvar besorolású (nyaraló) ingatlant.

Bánk Nógrád megye délnyugati részén található község. Fekvését, a táj jellegét a Cserhát dombjai határozzák meg. A település csak közúton közelíthető meg: a 2-es főútról Rétság után kell letérni a 2115-ös útra. Budapesttől való távolsága 60 kilométer, Balassagyarmat 25. A szomszédos települések Rétság, Felsőpetény és Romhány.
Bánk legnépszerűbb nevezetessége egyértelműen a közel hét és fél hektáros vízfelületű Bánki-tó. A tó a horgászok kedvelt pihenőhelye, de családok és baráti társaságok számára is igen vonzó a strand. Az utóbbi években több nagy értékű beruházás történt a településen, egyre inkább kiszolgálva a turizmust és az itt pihenni kívánó nyaraló tulajdonosokat.

A 411 nm- es, minden irányból kerítéssel határolt telken kapott helyet ez a beton alapra épült könnyűszerkezetes faház.
Az elmúlt években folyamatos felújítások történtek az ingatlanon, ennek köszönthetően egy nagyon szép kis nyaralót kaphat az új tulajdonosa.
Bent kialakításra került egy hálószoba, ahol kényelmesen elfér egy kétszemélyes ágy, ezen kívül egy gardrób is rendelkezésre áll a szobában.
A felújított fürdőszobában walk in zuhanyozó kapott helyett.
A konyha- nappali- étkező egy légterű, nagyon praktikusan felosztva, tágas- kényelmesen használható, egy nagy teraszra nyílva.
Kívülről grafitos szigeteléssel látták el, ezt pedig lambériával burkolták. Vízelvezetése és szigetelése megoldott.
A tető fedése az eredeti palatető, viszont állapota miatt nem szorul cserére.
A telket cserjék, örökzöldek díszítik, nagy füves térrel, szépen gondozott és karbantartott.
Jelenleg a fűtésrendszer nincs kiépítve, hiszen tényleg tavasztól- őszig nyaralóként funkcionál, de a gázcsonk a telken van, így a lehetőség adott a teljes téliesítésre is.
A melegvizet a padláson elhelyezett villanybojler szolgáltatja.
Egy nagyméretű tároló is tartozik az ingatlanhoz, ahol praktikusan elpakolhatóak a kerti szerszámok, strandholmik, így a nyaraló nem zsúfolt, garantált a kényelem.
Az üdülőövezet utcái aszfaltozottak, a házak előtt nagyon szép parkosított, széles utcafronttal, jól parkolható, és biztonságos környék. A szomszédos épületek mind rendezettek. A strand egy egészséges sétatávolságra van. A tó környékén számos étterem áll a vendégek rendelkezésére, mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Menüs étkezésre, de akár egy elegáns- romantikus vacsorára is találhatnak megfelelő szolgáltatást.

Amennyiben megtekintené, kérem egyeztessünk időpontot!
Igény esetén szívesen mutatok ugyanebben az utcában egy másik nyaralót is. Utóbbi teljes mértékben téliesített, állandó lakhatásra is használható, és szintén szépen karbantartott, kertje parkosított. Amennyiben szívesen megtekintené, kérem keressen bizalommal!

Ügyfeleimet szívesen segítem az esetleges felújításhoz- átalakításhoz szükséges környékbeli szakemberek ajánlásával, ügyvédi háttérrel, energetik.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146332549

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn