Eladó ingatlan Ipolytarnócon

17 600 000

Ft

181 443 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 12., 14:57

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
97 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
11

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
895  m2

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Eladásra kínálok Nógrád vármegyében, a szlovák-magyar határnál fekvő Ipolytarnóc település csendes utcájában egy felújítandó, tehermentes családi házat, amely az 1970-es években épült.
Az ingatlan egy 987m2-es telken fekszik, a lakótér 97 m2 alapterületű, 6 helységes. 2 szoba, 1 konyha, 1 előtér, spajz tetőtéri feljárattal, fürdő+wc. A családi ház teljes tégla falazattal rendelkezik, a helységei jelenleg igény szerint szabadon alakíthatóak, így akár 3 szoba, konyha, fürdő+wc, előtér formában is.
A családi házban a közüzemi szolgáltatások működnek, de korszerűsítésre szorulnak, a szennyvíz csatorna a telken belül található, rákötés szükséges.
Az ingatlan új csüngőereszes tetőszerkezettel és új Creaton Balance sötétbarna kerámiacseréppel rendelkezik, amelynek szavatossága 50 év. A teljes tetőszerkezet felújításakor a kémény a tető szintjéig vissza lett bontva és 3 db egyenként 4kw teljesítményű Argo klíma lett felszerelve, mivel a fűtési rendszer korszerűsítése van folyamatban. Szükség esetén a kéményt kb 1,5 m magasságban kell tovább építeni és a fával való fűtés továbbra is megoldott, ehhez minden alapanyag rendelkezésre áll (tégla, kémény fedlap, kéménybúb, barna-alumínium kéményszegély). A kályhás-kandallós fűtés minden helységből megoldható, mivel füstelvezetéssel rendelkeznek. A lakóingatlanhoz tartozik 2db száraz pincehelység is. Az egyik egy 15m2, akár borospincének is használható helység, a másik egy 5m2 pincehelység, ahol a vízbekötés található, efölött helyezkedik el a fürdőszoba, így a vízvezetékek felújítása, bekötése csak kb. 2 méterre található a pince helységektől.
A telken található egy 30m2 alapterületű kéthelységes melléképület, amelyek külön bejárattal és ablakkal is rendelkeznek. A melléképület tetőszerkezete is Creaton Balance cseréppel lett felújítva.
A telken található továbbá egy ásott kút, valamint több gyümölcsfa is (szilva, körte, őszibarack). Kertészkedés szempontjából a talaj is megfelelő a növénytermesztésre, esetlegesen melegházak létrehozására.
Az ingatlan utcáját természetvédelmi terület, mezők és erdők veszik körül, a levegő tiszta. A falu központja pár perc sétára van, ahol óvoda, buszmegálló, boltok, orvosi rendelő, presszó található. Horgászati lehetőség elérhető az Ipoly folyón, valamint a szomszédos Mihálygergén is. A településen található a nemzetközileg is híres Ipolytarnóci Ősmaradványok természetvédelmi terület kirándulási lehetőségekkel, rendszeres programokkal, ahol évente több ezer látogató fordul meg. Igény esetén Szlovákia felé a közelben strandok (5km), üzletek és bevásárló központok találhatóak, Losonc 9 km-re, Budapest 140 km-re , Szécsény 25 km-re, Salgótarján 27 km-re található. A lakóingatlan, mind családosok, mind pihenni vágyók számára ideális.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147016101

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn