Egyedi ajánlat!

Eladó ház, Szécsény Szécsény, 44900000 Ft, 117 nm 102_nog

company_logo

44 900 000

Ft

383 761 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 18:29
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Szintek száma:
4+

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert mérete:
1307  m2

Méret:
117 m²

Leírás

Szécsény rendezett, csendes, kertvárosi részén vált eladóvá ez a családi ház.

Jól átgondoltan kivitelezett és gondosan karbantartott ingatlan, jelenleg két szinten nyújt kényelmes életteret, akár két generáció részére is. Méreténél fogva és a padlástér beépíthetőségével akár egy igazán nagy család kényelmes otthona is lehet. Összeköltözők is a magánszféra megtartása mellett használhatják az ingatlant.

A lakótér hasznos alapterülete 94,11 négyzetméter. Ügyesen kialakított szinteltolással a földszinti részen egy folyosóról nyíló konyha- spejzzel, vendég toalett, étkező és egy nagy tágas szoba található. A félemeleten pedig két kényelmes- világos hálószoba, kádas fürdőszobával. A nagyobbik hálószobához egy hangulatos erkély is tartozik.
A néhány évvel ezelőtti átalakításkor, egy közvetlenül az udvarról nyíló 23.5 négyzetméteres lakótér készült, ahol egy nagy szoba-nappali, saját zuhanyozós fürdőszobával (WC-vel) áll rendelkezésre. Ez akár vendégtérként is funkcionálhat, de egy vállalkozás számára, irodaként, szépségszalonként is jól hasznosítható. A felsőbb szinttel lépcsőház köti össze, így nem csak az udvarról, hanem bentről is közvetlenül megközelíthető.
Ezen a szinten további 21.6 négyzetméteren pince, tároló és kazánház található, ahonnan a melléképületek közvetlenül átjárhatóak.
Külső nyílászárói hőszigeteltek, ablakai redőnnyel felszereltek. Fűtésrendszere központilag megoldott, radiátoros hőleadókkal. Gáz vagy vegyestüzelésű kazán lehetőséggel. Áramellátása részben új (újonnan átalakított térben), részben pedig az eredeti. Három fázison, nappali- vezérelt és ipari áram áll rendelkezésre. A melegvizet éjszakai áramellátással villanybojler szolgáltatja. Vízvezetékei a félemeleti fürdőszoba kivételével felújítottak.
A padlástérben jelenleg egy szoba használható, szükség esetén azonban továbbiak is kialakíthatóak.
Az ingatlan építési és műszaki tervei rendelkezésre állnak. Tulajdoni lapja szerint kivett, lakóház és udvar, per, - teher, - és igénymentes. Térképészetileg rendezett. Összközműves. Hitel, valamint a Családi Otthonteremtési Kedvezmények igénybe vehetőek.
Az udvaron rendezett melléképületek találhatóak, ahol nagy méretű nyári konyha- garázs- tárolók is rendelkezésre állnak. Méretüknél fogva műhelyként/ raktárként vagy állattartásra alkalmas épületként is hasznosíthatóak.
A kényelmes hazatérésről elektromos kapurendszer, a nyugodt pihenésről ízlésesen parkosított udvar, az egészséges életmódról pedig konyhakert és számos gyümölcsfa gondoskodik. A telek 1307 négyzetméteres, sík, gondozott, könnyen karbantartható.
Utcafrontján járda húzódik, széles, jól parkolható mellékutcában fekszik.
Szécsény város Nógrád- megyében a Szécsényi járás központja. A mindennapi élethez szükséges összes szolgáltatás megtalálható a településen. Múltja és kulturális öröksége gazdag, műemlékei gondozottak.

Megtekintési szándék esetén kérem egyeztessünk, további kérdésekkel kapcsolatban állok rendelkezésre!
Ons makelaarskantoor helpt klante.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150219407

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn