Eladó ház, Romhány Romhány, 39990000 Ft, 100 nm 44_tm

company_logo

39 990 000

Ft

399 900 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

okt 14., 08:43
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert mérete:
597  m2
Méret:
100 m²

Leírás

Eladó családi ház vár gazdára Romhányban!

Eladásra kínálok Nógrád megye egyik legszebb részén, festői környezetben, a Cserhát dombjai között, egy felújított, 100 m2-es, három szobás családi házat!

Az épület az 1960-as években, egy 597 m2-es telken épült, kő alappal, fa födémmel, hozzáépített tégla és ytong falakkal. Egyik szobája részben vegyes falazatú (tégla, vályog, kő).
2022-ben teljes felújítási munkálatokon esett át, melynek keretében megtörtént az egész víz-, gáz-, elektromos hálózat cseréje, és a tetőszerkezet felújítása. A 2024-es előírásoknak megfelelő, biztonsági relés kapcsolókkal felszerelt házban bevezetésre került az éjjeli- nappali és a H-tarifás áram, ezen felül új műanyag nyílászárók kerültek fel kétrétegű, termoplán üveggel. A tető felől 25 cm-es, oldalról részben 15-cm-es átmérőjű hungarocell szigetelést kapott.

Az összközművesített (villany, víz, gáz, csatorna) épületbe lépve mindenütt gyönyörű szép, gerendás mennyezetű terek fogadják az érkezőt. Az amerikai konyhás nappaliból juthatunk el a ház többi helyiségébe is. A másik két különnyíló szoba tágas, ízlésesen berendezett, kellő életteret biztosítva leendő lakójának.

Az otthon melegéről beszerelt, vízátfolyós, legújabb, 25 év garanciával rendelkező Boss cirkó kazán segítségével és padlófűtéssel gondoskodhatunk, azonkívül lapradiátorral, 3. fűtésrendszerként pedig hűtő-fűtő klímával kiegészítve.

A telken egy 3 méteres homokpince és két részre osztott, összközművesített melléképület is található. A 35 m2-es nyári konyhában, mely akár kisvendégházként is üzemeltethető, már kiépítésre került a víz-, szennyvíz- és áramhálózat. A másik tárolóhelyiség 20 m2. Az udvaron van továbbá egy 40 m2-es, ipari árammal ellátott garázs, és egy száz éves, ásott gyűrűs kút, amely veteményesünk öntözéséről gondoskodik.

Praktikus elrendezésének köszönhetően az ingatlan nagyszerű lehetőséget kínál akár a vendéglátásban gondolkodók, akár a vidékre vágyók számára is! Kicsiknek külön kialakított játszórésszel!

A mindennek helyt adó, nagy történelmi múltú települést a 2-es főút mentén, Rétságtól mindössze 10, Budapesttől 70 km-re érhetjük el. Az Országos Kéktúra részeként, a híres Prónay-kilátó és a Prónay kastély otthonául szolgáló Romhány kedvelt úti célja a kirándulóknak, sokan választják otthonukként a vidéki életet kedvelők. A legtöbb, mindennapi élethez szükséges intézmény megtalálható a faluban, tehát semmiben nem szenvedünk hiányt.
Amennyiben családi programot tervezünk, viszonylag rövid idő alatt eljuthatunk innen a Gyadai-tanösvényre, vagy a nőtincsi Seholsziget élményparkba, de közel van a szintén híres és igen pazar látványú Bánki-tó is!

A legjobb hely, mely csak Önre vár!

Irányár: 39,99 M Ft

Az alábbi szolgáltatásokkal állok rendelkezésére ingatlanvásárlásban, eladásban:

- Ingatlanközvetítés
- Értékmeghatározás, értékbecslés
- Hirdetés profi alaprajzzal
- Szerződéskötés megszervezése
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása és tan.

Hirdetés azonosító: 150869383

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn