Eladó ház, Nógrádkövesd Nógrádkövesd, Kossuth utca, 23000000 Ft 96_nog

company_logo

23 000 000

Ft

283 951 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert mérete:
1534  m2

Méret:
81 m²

Leírás

Nógrádkövesd fő utcáján vált eladóvá ez a nagyon szép állapotú, tiszta- száraz falazatú palócporta. Telke 994 nm, tulajdoni lapja szerint kivett lakóház, udvar. Tartozik hozzá ezen kívül külön helyrajzi számon egy 540 nm- es kivett beépítetlen terület.
Kivételesen jó lehetőség, annak, aki egy igazi parasztházat képzel el magának. Kis befektetéssel egy csodás portát hozhat ki belőle!
A ház falai 70 cm- esek, vályogból épültek. Ismeretink szerint magas kő és beton alapon. Hátsó frontján stabil sávbetonalapozás húzódik végig. Stabil, szerkezetileg jó állapotú, nem repedezett ingatlan, melynek felújítása 1995-2003 között történt.
A ház udvari részén szép tornác fut végig, amely 32 négyzetméter. Innen nyílik 3 külön bejáratú lakrész, melyek körülbelül 90 nm-en a következőképpen tagoltak:
1. rész: 60 nm
4,7 nm előtér
19 nm utcafronti szoba
3,5 nm fürdőszoba
16 nm konyha- nappali
16 nm szoba
2. rész: 18.5 nm
15.5 nm szoba
3,2 nm fürdőszoba
3. rész:14.5 nm
4,8 nm spejz
9,6 nm nyári konyha
Hozzáépített mellékhelyiségek szintén egy tornácról nyílnak, egy 9 nm-es kamra, egy 6.6 nm- es műhely és ebből nyílva egy 3,5 köbméter hasított fa tárolására alkalmas fatároló, illetve egy hagyományos kinti WC. A ház hátsó felében egy jó állapotú füstölő.

A ház nyílászárói kívül- belül eredeti fa nyílászárók. Amennyiben valaki egy igazi parasztportát képzel el, akkor ezek, csiszolás, festés után csodálatos díszei lesznek a háznak, hiszen kifejezetten jó állapotúak. A külső ajtók gyönyörű duplatokos nyílászárók, ablakai osztott parasztablakok, ritkán jó állapotban!
Mennyezete eredeti fagerendás mennyezet, nagyon szépen felújított állapotban!
Az ingatlanban a közművek közül a víz, gáz, - villany bevezetett, szennyvízelvezetése emésztőbe történik. A csatorna az utcában van, rákötés lehetséges. Fűtése gázkonvektorokról megoldott, valamint a két szobában cserépkályha és folyton égő kályha is van. A nyári konyhában sparhelt. Áramellátása két külön villanyóráról biztosított az első, illetve hátsó részhez. Villanykábelei részben felújítottak, a gépesítésekhez rézvezetékek mennek.
A tető felújítása 1995- ben történt, jó állapotú.
A szobák hajópadlói viszonylag újak, a felújítás végén 2003- ban kerültek a helyükre. Vadonatúj gázbojler szolgáltatja a melegvizet.
Kertje gazdálkodásra is alkalmas fekete földes, melyben egy nagyobb család számára is megterem az egész évre való zöldség. Méreténél és a szép kilátás miatt azonban pihenésre is tökéletesen alkalmas, 20 méter mély fúrt kút áll rendelkezésre a locsoláshoz. A termés tárolására a ház végében egy nagy- száraz pince áll rendelkezésre! Málna, szederbokrok, - gyümölcsfák vannak benne telepítve, jelenleg is gondozott zöldségeskerttel.
Ajánlom ezt a házat, olyan, a palóc értékek iránt elhivatott vevőnek, aki már az esedékes karbantartási feladatok során is használná az ingatlant, de nem retten meg a rá váró további munkálatoktól sem. Nyaralónak, hétvégi háznak, vagy akár vendégháznak is kiváló választás. A .

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149239499

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn