Eladó ház, Legénd Legénd, Petőfi utca, 25000000 Ft, 114 nm 72_nog

company_logo

25 000 000

Ft

219 298 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
114 m²

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Kert mérete:
1971  m2
Költözhető:
megegyezés szerint

Leírás

A Cserhát szelíd lankái közötti kis völgyben bújik meg egy kis falu, Legénd. Itt kínálom megvételre ezt a bár felújítandó, de összközműves és jó adottságú ingatlant.
A családi ház a falu közepén, skanzen jellegű utcában várja új tulajdonosát, aki szeretettel gondozza tovább és alakítja a saját ízlésére.
Három bejáratával és nagy alapterületével rengeteg lehetőséget rejt magában, telke széles utcafronttal egészen a felette lévő legelő széléig emelkedik. Ahonnan a borospince és a fák árnyékéból szép panoráma tárul a falura és a környező dombokra. Kertjében szépen gondozott szőlőlugasok várják a szüretet. A terület méreténél fogva állattartásra és jó termőföldjével gazdálkodásra is alkalmas. Első része sík, a borospincétől enyhén lejtős.
A házat valamikor egy hosszú parasztházból alakították a mostani formájára. Az eredeti kő alapon, vályog épület 71 négyzetméter, a téglahozzáépítés, amely betonalapra készült 43 négyzetméter.
Az eredeti épület három egymásból nyíló szobából és ennek folytatásában egy étkezős konyhából áll, ahol egy kamra is helyet kapott.
A hozzáépített újabb részen, a hátsó előszobából nyíló fürdőszoba és egy udvarra néző nagy szoba található, illetve az utcafronti bejárat előtere és egy fényes- ablakos gang, folyosó.
A ház adottságai és méretei sok lehetőséget adnak a belső terek átalakítására, tovább gondolására. Lakható, de korszerűsítendő állapotú.
Fűtése gázkonvektorokkal és egy központi helyen lévő cserépkályhával lehetséges. A melegvizet gázbojler szolgáltatja. Áramellátása 1 fázisú, alumíniumkábeleken fut, így korszerűsítést igényel.
Tetőszerkezete stabil, jó állapotú hagyományos cserép héjazattal.
A településen elérhető minden, ami a mindennapi élethez szükséges, két bolt, orvosi rendelő, óvoda, házhoz menő posta. A szomszédos településeken általános iskola várja a gyerekeket, ahová iskolabusszal járhatnak.

Ajánlom ezt a házat olyan, a vidéki élet iránt elkötelezett és a hagyományos falusi építészetet szerető nagyobb családnak, vagy összeköltözőknek, akik a felújítás során megőriznék a településképbe illő báját. Kiváló lehetőség baráti társaságnak vagy nagy családnak egy vidéki pihenőház kialakítására is. Méreténél fogva, akár 2 család részére is kényelmesen, külön élettérrel rendelkező otthon vagy vidéki ház lehet!

Legénd népszerű választás a zsúfolt agglomerációból elvágyódó családok körében. Budapest és Vác, valamint Rétság és Balassagyarmat is könnyen megközelíthető a településről. Sokan a pihenés és elvonulás céljából válasszák ezt a kis falut, hiszen kedvelt vadászterületei, kiránduló és túraútvonalai, valamint a környék látnivalói vonzzák a pihenésre, kikapcsolódásra vágyókat.

A felújítási munkálatokhoz szívesen ajánlok helybéli szakembereket!

Magam is a településen élek, így rugalmasan mutatom, akár az esti órákban vagy hétvégén is!
Jöjjön, nézze meg, tegyen ajánlatot! Élvezze Ön is Legénd nyugalmát és szépségét!

Ons makelaarskantoor helpt klanten ook in het Nederlands, Duits en Engels in .

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141386927

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn