Eladó ház, Legénd Legénd, 760000000 Ft, 510 nm 249_gyf

company_logo

760 000 000

Ft

1 490 196 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
510 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem
Költözhető:
megegyezés szerint

Leírás

MODERN KÉNYELMET NYÚJTÓ, MÚLT SZÁZADI ELEGANCIÁVAL BÍRÓ BAROKK KASTÉLYBAN LEHET ÚJ OTTHONA!

1. INGATLAN HELYSZÍNE
Az ingatlan a festői szépségű Legénd településen található, közvetlenül az erdő szélén, csodás kilátással a falucskára. A környezet természet közeli, mégis könnyen elérhető Budapesttől, mindössze egy órányi autóútra a Ferihegyi reptértől. Nagyméretű, 23000 négyzetméteres a telek, ami ráadásul lehetőséget kínál további szomszédos területek vásárlására is.

2. ÉPÜLET JELLEMZŐI
A műemlék védett barokk épület 1750-ben épült, és a mai napig hűen őrzi stílusának eleganciáját, de egyben megújult, modern komfortot is kínál. Az épület 2 bejárattal rendelkezik, vaskos téglafalakkal, három szinten, 510 négyzetméteres összterülettel bír, a múlt században hozzáépített L-alakú oldalszárnnyal együtt. Az ingatlanhoz tartozik egy parkosított kert, mely hatalmas árnyas fákkal nyújt kikapcsolódást, és egy kerti ház pincével, amely helyet ad a számos gépnek, eszköznek a karbantartáshoz, parkápoláshoz. A kastély előtt tágas burkolt felületen van parkolási lehetőség, de akár 8 autónak garázs is építhető.

3. AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL
Az ingatlan ereje a sokoldalúságában is rejlik, hiszen 9 szobával (melyből 4 háló, dolgozó, tárgyaló-könyvtár, szivarszoba, cipőszoba) és persze minden háló saját fürdőszobával rendelkezik. Hatalmas, 60 nm-es nappali, 20 nm-es konyha-étkező, 23 nm-es tárgyaló-könyvtárszoba adja a közösségi élet tereit. Minden helyiség természetes fényben úszik, köszönhetően a délkeletre néző ablakoknak. A fűtés modern gázcirkós padlófűtés, az emeleten radiátorokkal, de az otthon melegéről kandalló is gondoskodik a hidegebb hónapokban. Hangulatos pluszt ad a miliőhöz a gyönyörű téglából rakott borospince kovácsoltvas ajtajával.

4. AZ INGATLAN ÁLLAPOTA ÉS KÖLTSÉGEI
Az ingatlan teljeskörűen felújított, így az új tulajdonosra nem vár semmilyen rejtett költség. Borovi fenyő ablakok, vörösfenyő padló, gránit padlólapok mutatják a minőséget. Az épület karbantartása hosszú távon gazdaságos, hiszen a fűtési rendszer energiatakarékos, rezsije kimondottan kedvező!

5. A KÖRNYÉK JELLEMZŐI
Szívesen élne a természet ölelésében, de nem szeretne a jó infrastruktúráról lemondani? Ezt kínálja ez a csendes, barátságos falu. Legénd kínálta nyugalom az ideális választás lehet azoknak, akik a városi forgatagból érkezve, egy nyugodtabb, zöld övezeti környezetet keresnek. A közeli erdőségek, mezei utak kiváló lehetőséget biztosítanak a kirándulásokhoz, a szabadidő aktív eltöltéséhez. Az ingatlan panorámás teraszáról pedig gyönyörködhet a vidéki látványban.

Ha felkeltettem érdeklődését és kíváncsi, hogy milyen élete lehet egy barokk kastélyban, akkor ne habozzon, hívjon az alábbi számon: .
Várom megtisztelő hívását!.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144808830

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn