Eladó ház, Cserháthaláp Cserháthaláp, 34000000 Ft, 90 nm 13363_bhv

company_logo

34 000 000

Ft

377 778 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

okt 3., 08:57
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert mérete:
1000  m2
Méret:
90 m²

Leírás

" A Cserháthálap nevű kis faluban, egy csendes utcában exkluzív eladásra kínálunk egy 1960-as években épült családi házat, amely 2023-ban teljes felújításon esett át. A felújítás magában foglalja a hőszigetelést, a szigetelést, a víz- és elektromos hálózatot, a felújított ablakokat és ajtókat, valamint a falakat, padlókat és a berendezést, amely a ingatlannal együtt eladó. A ház fűtése és a víz melegítése újonnan bevezetett gázfűtéssel történik, de lehetőség van szilárd tüzelőanyaggal való fűtésre is. A házban új rekuperációs technológia működik kerámia hőcserélővel, ami azt jelenti, hogy télen fűt, nyáron pedig hűt, anélkül, hogy nyitni kellene az ablakokat. A házban található egy előszoba, egy folyosó, ahonnan három kisebb lakószobába és egy nagy szobába, valamint egy gardróbba juthatunk. Továbbá van egy fürdőszoba WC-vel és egy tágas konyha étkezővel, beépített gépekkel, mint például egy amerikai hűtőszekrény, beépített mosogatógép, valamint egy mosógép, amelyek az ingatlannal együtt eladók. A konyha alatt fűtőfólia és kerámia hőcserélő található, amely szintén a fürdőszobában van, és segít a radiátorok fűtésében télen. A konyha része egy kamra is, ahonnan a padlásra juthatunk. A ház pincével rendelkezik, ahol kazánház, bojler és kazán található, amelyeket körülbelül 2 éve vásároltak, tehát újszerűek, valamint egy tágas műhely a barkácsolóknak vagy raktározási lehetőség. A családi házhoz tartozik egy 27,5 m-es fa tároló is, valamint kertészeti gépek  benzines fűnyíró és bozótvágó, amelyek az ingatlannal együtt eladók. Továbbá van egy kocsibeálló és egy terasz a ház mögött, gyönyörű kilátással a nagy területre, amelyet gyümölcsfák és cserjék gazdagítanak. A tulajdonosok a felújítás, berendezés és finomítás során a szívüket-lelküket beleadták, amit azonnal érezni lehet a házba lépve. A ház teljes berendezéssel, bútorokkal és kiegészítőkkel kerül átadásra. Csak be kell költözni.
Cserháthálap egy kis falu, amelynek van könyvtára és óvodája is. A horgászok a tónál pihenhetnek. A falu mindössze 12 km-re található Balassagyarmattól, ahol orvosok, gyógyszertárak, boltok, vonat- és buszmegálló, iskolák és óvodák állnak rendelkezésre. A szlovák határtól a falu 16 km-re fekszik.
Ha az ajánlat felkeltette az érdeklődését, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Szívesen végigvezetjük az egész folyamaton. "
.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150648417

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 25 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn