Eladó családi ház Rétságon

52 000 000

Ft

495 238 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Házszám:
25

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Szintek száma:
2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert:
különálló
Méret:
105 m²

Leírás

Rétság egyik legkelendőbb részén, a központtól mindössze 5 perc sétára eladó egy 105 négyzetméteres sorház. Az ingatlanhoz tartozik egy 20 négyzetméteres garázs, fedett autóbeálló, valamint elő- és hátsókert, loggia és terasz is, melyek tökéletes lehetőséget biztosítanak a pihenésre és kikapcsolódásra. Csendes és nyugodt, mégis frekventált helyen található, a bölcsőde mellette, az óvoda szemben, az iskola mindössze 3 perc sétára található, a boltok és a buszpályaudvar pedig 5 perc sétával elérhetők.

A ház alsó szintjén található egy előszoba, a tágas és fényes nappali, melyről közvetlenül elérhető a terasz és a kert, a praktikus elrendezésű konyha, spejz, valamint egy kis mellékhelyiség is.

A felső szinten található 3 szoba, melyek közül az egyik beépített félszobával bővített, egy tágas fürdőszoba káddal, valamint a folyosó, melyről a szobák nyílnak. A folyosó végén található egy számos lehetőséget kínáló loggia.

Az ingatlan 1971-ben épült, közepes állapotú, jelenlegi állapotában is lakható. Palatetővel és jó minőségű műanyag nyílászárókkal rendelkezik, melyek 2008-ban lettek cserélve. Szintén ebben az évben került felújításra az alsó szinten található mosdó, a nappali, illetve a felső szinten elhelyezkedő hálószobák egyike.

A fűtést gázcirkó biztosítja hőleadó radiátorokkal, a fűtési rendszer felújítására is 2008-ban került sor, a kazán felújítása pedig tavaly történt meg, melynek során a főelemeket kicserélték. A garázsban jelenleg le van szerelve a radiátor, azonban ennek visszahelyezése után fűthetővé válik. A garázs mellett egy kazánház és egy tároló is található.

Az első- és hátsókert füvesített, gondozott, kiváló lehetőséget kínál a nagycsaládi összejövetelekhez és a hétvégi kikapcsolódáshoz.

Az ingatlan és a telek méretéből és elhelyezkedéséből adódóan ideális választás családosoknak, családalapítás előtt álló pároknak, de akár az idősebb korosztály, vagy a városból vidékre költözők számára is kiváló lehetőség.

Rétság a Börzsöny és a Cserhát határán fekszik, a 2-es számú (E77) főútvonal mentén, amely kedvező közlekedési lehetőségeket biztosít. Budapest autóval 45 perc alatt elérhető, és óránként indulnak távolsági buszjáratok is a fővárosba. Rétság járási központ, így minden szükséges intézmény megtalálható itt, mint például polgármesteri hivatal, orvosi rendelő, óvoda, iskola, posta, járóbeteg-szakellátó központ, munkaügyi kirendeltség, bank, művelődési központ és vegyesboltok. A város folyamatos munkalehetőségeket is kínál, és a közeli nagyobb városokba (Vác 23 km, Balassagyarmat 25 km) való ingázás is könnyű a jó tömegközlekedésnek köszönhetően.

Irányár: 52 M Ft

Hirdetés azonosító: 149428600

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 53 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn