Eladó Vendéglő Drégelypalánk

company_logo

250 000 000

Ft

531 915 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
470 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs
Bútorozott-e:
nem

Leírás

Étterem és vendégház eladó! Drégelypalánkon, Nógrád vármegyében kínálunk eladásra egy jelenleg is üzemelő éttermet, és egy kellemes hangulatú, autentikus családi házat. Az ingatlan két egységből áll. A közkedvelt étterem több mint száz fő befogadására alkalmas, folyamatosan rendezvényeket bonyolít. Közvetlenül kapcsolódik egy Bisztró részhez melyben egyaránt étel és ital is fogyasztható. Hatalmas gazdasági részében minden megtalálható ami a szakszerű üzemeltetéshez szükséges. Előkészítő helyiségek, raktárak, szociális helyiségek , mosogatóhelyiségek, hűtőkamra és tágas konyha a legkorszerűbb rozsdamentes eszközökkel, gépekkel, hűtőkkel, sütőkkel. A vendégtérhez szintén kapcsolódik férfi és női mosdó. Az épület alatt pince is található, ahol további raktározásra nyílik lehetőség, de itt található a ház gépészete is. Vegyes tüzelésű és gázkazán egyaránt rendelkezésre áll, továbbá a fűtés részét képezik a klímák is melyek elektromos áram ellátását napelemek segítik. Az ingatlan a közelmúltban teljeskörű felújításon esett át. Falai szigetelve, nyílászárók korszerű műanyagra lettek cserélve és új tető került kialakításra. A tetőtér teljes egészében beépíthető, meglévő tervekkel rendelkezik egy tíz szobás panzió kivitelezésére. Minden gép, eszköz és berendezés a vételár részét képezi. A főbejáraton kívül gazdasági bejárat és hátsó kijárat is található az épületben. Abszolút egyedülállóvá teszi az éttermet hogy hátsó kijárata közvetlenül kapcsolódik egy híddal összekötött telekkel, melyen a vendégház közelíthető meg. A korabeli stílusú, kiváló minőségű parasztházban két teljesen önálló apartman található, külön fürdőszobával és konyhával. Egyik fele egy míg a másik két szobás. Fűtésükről külön gázkazán gondoskodik. Nagyméretű telkén helyet kapott egy futball pálya is, továbbá egy lakóautó melyben gyermekek részére kialakított vendégház kapott helyet, és egy autentikus Mongol jurta is amely közösségi térnek, vagy akár további szálláslehetőségnek is alkalmas. Kiváló lehetőséget nyújt családi, baráti vagy céges rendezvényekre, csapat építőkre. Nagy méretű telkén akár húsz autó is zárt parkolóban őrizhető. Ezenfelül akár további szálláshelyek létesítésének is teret adhat.
Drégelypalánk a Börzsöny északi lejtői és a kanyargós Középső-Ipoly mocsári árterei, égeres láperdői között fekszik, a Duna-Ipoly Nemzeti Parkhoz tartozó Ipoly-völgyi Természetvédelmi Területen, Budapesttől mintegy 70 km-re. Vára a Drégelyvár, egy 444 méter magas andezitkúpon épült. Turisztikai szempontból kiemelkedő település, a főváros közelsége pedig további lehetőségeket nyújt idegenforgalmi szempontból. A falu a szlovákiai Ipolyhídvéggel határos, ahol hamarosan új hidat avatnak fel mely Drégelypalánkot a Felvidékkel köti össze.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal! Az OTP Bankcsoport tagjaként hitellehetőségekkel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink adásvételét.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143033911

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn