Eladó Telek, Berkenye

company_logo

23 500 000

Ft

13 413 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
1752 m²

Villany:
utcában

Víz:
utcában

Gáz:
utcában

Csatorna:
nincs

Leírás

Építési telkek eladók Berkenyén a Villaparkban!
Budapesthez közel, 30 percnyi autóútra a fővárostól, kötött pályás tömegközlekedéssel is megközelíthető helyen, egy gyorsan fejlődő településen Berkenye községben építési telek eladók! 5 db építési telket kínálunk Berkenyén értékesítésre, külön-külön, vagy akár egyben is. A telkek nagysága darabonként 1752-1760 m2, amelyeken önálló családi házak vagy oszthatóan kétlakásos társasházak építhetők. Az ingatlanok esetében lehetőség van a közüzemi elektromos, gáz, víz-és csatornahálózathoz csatlakozásra. A telkek 30%-os beépíthetőségűek. A település infrastruktúrája megfelelő. Az ingatlanok közelében új építésű családi házak találhatók
Ezen kívül eladásra kínálunk pluszban egy kivett beépítetlen terület művelési ágú ingatlant, amelyen egy kb. 70%-os készültségű 3 szintes, összesen 1.235 m2 alapterületű, 22 lakásos társasház található. Az építési telkek és a befejezésre ? burkolásra, szerelvényezésre ? váró ingatlan egy gazdasági társaság tulajdonában van, amely üzletrész eladással is értékesíthető egyben.
Az ingatlanok Berkenyén a Villa lakóparkban a Liget utcában találhatóak, csodálatos környezetben, jól megközelíthető helyen, ahol egészséges a levegő, gyönyörű örök panoráma, csend és nyugalom, biztonság és egy pompás kirándulóhely fogadja az oda érkezőket és az ott élőket. Megfizethető áron jó befektetéssel vásárolhat most tőlünk ingatlant a Budapesti agglomeráció peremén. Falusi CSOK és CSOK Plusz néven ismertté vált otthonteremtési támogatás kedvezményes hitellel, családoknak, az első közös otthon megszerzéséhez, nagyobb lakásba költözéshez!
Érdeklődni lehet, megtekintéssel és bővebb információval kapcsolatosan: dr. Oláh Istvánnál a -es telefonszámon!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144367900

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn