Eladó Lakás, Balassagyarmat

company_logo

26 000 000

Ft

481 481 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
54 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
házközponti

Emelet:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
panel

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Havi közösköltség:
7000  Ft/hó

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Balassagyarmaton, Nógrád vármegyében, eladó egy 2. emeleti 2 szobás erkélyes lakás. Az ingatlan a település közkedvelt részén található, kellemes parkos környezetben. A lakás és a lépcsőház is felújított. A lépcsőház 2022. őszén új tetőszigetelést kapott és a nyílászárói is műanyagra lettek cserélve, továbbá új kaputelefonnal is felszerelték. A lakásban a konyha, a fürdőszoba és a mellékhelyiség új járólap burkolatot kapott, falai csempézve lettek. A felújítás során a vízvezeték rendszer cseréje megtörtént. A meleg vizet új korszerű villanybojler biztosítja, éjszakai áramról. Mindkét szoba laminált parkettával burkolt. A fűtés lépcsőházi kazánnal történik mely a társasház tulajdona, elszámolása a radiátorokon található egyedi mérők alapján történik. Minden egyéb fogyasztás egyedi mérőóra szerint kerül elszámolásra. Kifejezetten alacsony rezsivel fenntartható, minden oldalról körbefűtött lakás. Az ablakok fából készültek szintén felújításra kerültek, redőnnyel szereltek. A lépcsőház földszintjén rendelkezésre áll egy közös tárolóhelyiség. A társasház zöldellő fák ölelésében helyezkedik el nyáron is kitűnő klímát biztosítva. Közvetlen közelében parkoló található. A lakás a városközponttól nem messze helyezkedik el, nagyon csendes helyen, közelében kórház, élelmiszerüzletek, bölcsőde, óvoda, iskola, és játszótér is megtalálható. Az ingatlan per igény és tehermentes, mely a vételár megfizetését követően azonnal birtokba vehető.
Balassagyarmat Észak-Magyarországon, Nógrád megye északnyugati részén, az országhatár mellett, az Ipoly folyó mentén fekszik. Budapesttől mindössze 75 km-re található a település.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal! Az OTP Bankcsoport tagjaként CSOK illetve hitellehetőségekkel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink lakáscélú adásvételét.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140906503

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn