Eladó Ház, Salgótarján

company_logo

135 000 000

Ft

725 806 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
186 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
634  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Nógrád megye, Salgótarján csendes kertvárosi részén, eladó egy 186 nm bruttó alapterületű, 1 szintes, mediterrán tipusú, dupla komfortos családi ház.
A ház hasznos lakóterülete 112 nm, plusz 40 nm garázs és 34 nm terasz. Kiváló állapotú ingatlan, falazata 40-es ytong, kívül 5 cm-es szigeteléssel, illetve lépésálló nikecell szigeteléssel a padlók alatt és a padlás felől is. A lakóhelyiségek belső falazata pedig, üvegfátyollal borított.
Mindezeknek és a korszerű fűtésrendszerének köszönhetően, az ingatlan minimális költséggel fenntartható.
A 18 db-os Edge napelem rendszer, az áram fogyasztást teljesen ingyenessé teszi. A fűtés gáz kombi kazánnal üzemel, a nappaliban, a konyhában, közlekedőkben és a fürdőszobákban padlófűtés adja a meleget, ezekben a helyiségekben kerámia burkolatok találhatók, a többi szobában, ahol radiátorok a hőleadók, a burkolat tölgy keményfa parketta.
Az egyik fürdőszobában lávaköves Finn szauna kapott helyet, a terasz szomszédságában pedig, egy 6 személyes amerikai jacuzzi.
A kémények béléstesttel ellátottak, a nappaliban épített kandalló kéménye, Leier kerámiával bélelt.
A főépület mögött, 2 db fa falazatú tároló található, a gépkocsiknak pedig fűthető, dupla garázs /40 nm/ ad helyet, Hörmann tipusú , dupla szigetelésű, elektromos garázsajtóval, illetve a ház nagykapuja is elektromos, szintén Hörmann tipusú motorral.
A családi ház 2007-ben épült, vasalt sáv és vasalt lemez alappal (50 cm) cseréptetős, körbe kamerázott. A nyílászárók hőszigetelt üvegezésűek, műanyag tokkal. Az ingatlanhoz tartozó telek 634 nm nagyságú, körbekerített, parkosított. A telken grillező hely, gondozott díszkert, sziklakert, pálmafák, földfelszín alatti zárt csapadékvíz elvezető rendszer, Gabion támfal, öntözéshez az ásott kút vize használható szivattyúval, a ház előtt több autó számára burkolt parkoló került kialakításra.
Az épület átgondolt tervezéssel, jó elosztással épült, mindenhol minőségi anyagok beépítésével. Ezzel az ingatlannal csak annyi dolga van a vevőnek, hogy beköltözzön, saját ízlésvilága és fantáziája szerint berendezze.
Összességében elmondható hogy a teljesség igényével kivitelezett, magával ragadó, modern ergonomikusan kialakított élettér, tökéletes választás egy család számára, de némi átalakítás után, akár több magánrendelő is kialakítható benne.
Hitel és egyéb állami támogatások igénybevételéhez irodánk teljes körű, díjmentes segítséget nyújt.
Érd: Csirke Erika 703837014

Referencia szám: M261469

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143535458

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn