Eladó Ház, Balassagyarmat

company_logo

58 000 000

Ft

408 451 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 19:51
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
142 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
1275  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Balassagyarmaton, Nógrád-Vármegyében kínálunk eladásra egy összkomfortos, polgári stílusban épült kertes házat. Az ingatlan a város legszebb útja mentén, a Palóc Liget közelében helyezkedik el. Néhány perc sétával elérhető a belváros, hivatalok, posta, kávézó, étterem, mozi, vasútállomás, óvoda és iskola.
Az ingatlanba teraszáról belépve egyedi L alakú, nagy ablakokkal rendelkező előszobájába érkezünk, kellemes atmoszférájú helység. Jobbra található az előtér melyből nyílik a konyha illetve a fürdőszoba, konyhája nagy méretű kamrával kapcsolatos.
Közlekedőjén tovább haladva két déli tájolású, napfényes, tágas szoba található, melyek külön bejáratúak és át is járhatóak. Az egyik nagy szobából nyílik a hálószoba ami az előszobával is kapcsolatos. Előteréből elérhető még egy wc kézmosóval, illetve egy másik kijárat is nyílik udvarára. Az ingatlan kapuja elektromosan nyílik és fedett gépkocsibeállóval rendelkezik, de udvarán további garázs található. A ház alatt egy 12 nm.es pince is kialakításra került, illetve további tároló helység is rendelkezésre áll. Az egész ingatlan gondosan karbantartott, úgy a külső, mint a belső terei. Nyílászárói hőszigeteltek, az ablakok spalettákkal ellátva. Fűtésé gázkazánnal megoldott, radiátor hőleadókkal, de két gyönyörűszép cserépkályha és hűtő-fűtő klíma is található benne, a melegvizet elektromos bojler szolgáltatja éjszakai áramról. A berendezés részben a vételár részét képezi, a korszerű konyhabútorral együtt. A tető illetve a csatornák jó állapotúak. Abszolút költségmentesen költözhető. Kertje egyedülállóan szép, mérete kivételesen nagy a belvárosi ingatlanokhoz képest, akár további beépíthetőséget is lehetővé tesz. Két darab kút rendelkezésre áll a locsoláshoz, továbbá házi vízmű és locsoló rendszer is kiépítésre került.
Tökéletesen alkalmas az ingatlan akár két generáció együttes mégis elszeparált, zavartalan életvitelére két bejáratának köszönhetően. Balassagyarmat Észak-Magyarországon, Nógrád megye északnyugati részén, a szlovák határ mentén, az Ipoly folyó bal partján fekszik. Budapesttől mindössze 75 km-re található a település.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal ! Az OTP Bankcsoport tagjaként CSOK és hitellehetőségekkel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink lakáscélú adásvételét.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145016285

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn