Eladó 70 nm-es ház Terény

company_logo

22 900 000

Ft

327 143 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 12:34
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
996  m2

Méret:
70 m²

Leírás

ELADÓ! Eladásra kínálunk Terény községben egy 1900 -as években épült, 70 m2, vályog szerkezetű , komfortos családi házat, mely a falu csendes, korlátozott autóforgalommal rendelkező utcájában helyezkedik el.Energetikai besorolás : JJ. Az építés évét kiemelném mert ha valaki ezeknek az éveknek megfelelő építési stílusú, úgymond valamilyen szinten korhű ingatlant keres az megtalálta. Terény Nógrád megyében, Magyarország északi részén, a Cserhát hegység lábánál található apró település. Budapesttől 80, Balassagyarmattól 20 kilométerre található. A legközelebbi vasútállomás Magyarnándorban van. Rendszeres autóbuszjárat köti össze Balassagyarmattal. A házban kialakított helyiségek felsorolása : szoba 14 m2, szoba 16 m2, konyha 11 m2/ konyhába a bejutás a fedett verandáról történik/, fürdőszoba wc-vel 8,5 m2, kamra 8,5 m2 , étkező 9 m2, került kialakításra. Műszaki leírás : 2009 -ben víz- villany , tető teljes felújításon esett át. Fűtés : 2 db kályhával történik, használati meleg víz ellátása villanybojlerrel megoldott. Nyílászárók, ajtók korának megfelelő állapotban. A községben található palóc hagyományokat megőrző, több mint 100 védett parasztház egyike az eladásra kínált ingatlan.
Az ingatlantól pár perces sétával fellelhető óvoda, általános iskola, háziorvosi rendelő és élelmiszerbolt. Továbbá a községben található a Budapest School Terény Zöld Iskola.
A térség remek kirándulóhely (Kéktúra, Szanda vár romjai, Terény-kilátó túra, orsósmagnó múzeum, valamint csipkemúzeum stb).
Az ingatlan per, igény, és tehermentes, mely a vételár megfizetését követően egyeztetett időpontban birtokba vehető. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Ha felkeltette az érdeklődését az ingatlan, hívjon bármikor a nap bármely órájában.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149551610

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn