Egy ház áráért eladó két családi ház, műhely és akár vállalkozás is!

29 900 000

Ft

199 333 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 27., 12:25

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1360  m2

Méret:
150 m²

Leírás

Tulajdonostól eladó Romhányban, a falu központjában 1513 m2-es telken két különálló, egymással szemben lévő családi ház, amely két generáció együttélésére alkalmas egymás zavarása nélkül, és jól felszerelt műhely ipari árammal, irodával, fürdővel, mellékhelyiséggel, és akár a jelenlegi vállalkozással együtt. Az ár sürgős költözés miatt ilyen kedvező.

A telek két utcára nyílik, a házak és műhely a fenti részen, a fő utca felöl találhatóak, mögöttük művelésre alkalmas, lentről is megközelíthető kerttel.

Az egyik ház tájjellegű, 1997-ben épült, vegyes falazatú (kő, tégla, vályog), szigetelt, benne a nappaliszobával boltívekkel összekötött nagy konyha-ebédlő, hálószoba, közlekedő, fürdő. 61 m2, végig boltíves, hangulatos verandával, belül stílusos fagerendás menyezettel, alatta 30 m2-es, száraz pincével. Bevezetésre került benne a villany, víz, gáz és csatorna is.

A szemben lévő másik ház egy hagyományos tégla-kő építésű ingatlan, 80 m2-es, 1997-ben lett felújítva (víz, villany, csatorna, tetőcsere). 2 szoba, konyha, ebédlő, közlekedő, fürdő, külön wc, gardrób, spájz található benne, és két oldalról zárt, fedett, 20 m2-es terasz is tartozik hozzá. Pillanatnyilag cserépkályhával van fűtve de az idevezető gázcsonk a telken belül van.

A műhely 70 m2-es különálló épület, szigetelt beton alapú, 40 cm-es blokktégla falazattal, benne csörlős szerelő fészer, gépműhely, iroda tervezőasztallal, fürdő, és külön mellékhelyiség.
A műhely sokféle vállalkozásra alkalmas, pillanatnyilag saválló PP műanyag tartályok és egyéb ipari műanyag berendezések gyártása folyik, állandó vevőkörrel. Amennyiben a Vevőt érdekelné, a ház árába foglalva átadjuk betanítással, felszereléssel együtt a vállalkozást is!

A háztól pár perc sétára található több üzlet, bölcsöde, óvoda, iskola, művelődési ház, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, buszmegálló. A környéken számos munkalehetőség várja a környékbelieket: helybenlévő csempegyár, rétsági ipari park, nagyoroszi Knaus, és Balassagyarmat-Szügy környékén is több gyár, üzem van.

A település 76 km-re fekszik Budapesttől, a 2-es főúton keresztül érhető el, és mindössze 10 kilométerre
van Rétságtól. A kirándulók kedvence a településen található Prónay-kilátó, mely az Országos Kéktúra útvonaláról rövid kitérővel közelíthető meg. A kilátóból teljes körpanorámában láthatóak a környék érdekességei, a környező falvak, továbbá a kulturális, történelmi látnivalók. A Bánki tó csak 6 kilóméterre van, 6-7 perc távolságra. Így a házak egyike akár vendégfogadónak is kialakítható, a verandás ház hangulatos étteremként is funkcionálhat!

Irányár: 29,9 M

Kérem, ingatlanosok ne keressenek!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147383638

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn